הבוקר אני מתעצלת לקום מהמיטה.
יום שלישי אחרי הטיפול ואין סימן מיוחד לתופעות לוואי. אבל הצוואר שלי תפוס והגרון כואב. כנראה התקררתי אתמול במקלחת, לא היו לי מספיק מים חמים להתקלח והאויר היה קר, התכווצתי כולי והרגשתי את השריר הזה שבין השכמה לצוואר, השריר הבעייתי הזה, מתכווץ.
אז אני יושבת במיטה עם המחשב הנייד בחדר השינה המואר שלי. על השכמה הימנית בקבוק מים חמים, על הראש הגלוח שלי כובע צמר סגול עם פונפון.
אני לא מרגישה הכי בכושר כי מציק לי הכאב, אבל גם לא מרגישה גרוע. הפריחה על הפנים נרגעה קצת ונקווה שלא תתחדש.
סווטלנה - כך אני קוראת לראש הקלקר שחובש את הפאה שלי - מתבוננת בי מן השידה שמולי בעיניים עיוורות. צריך לעשות איתה משהו, עם סווטה, לצבוע אותה בצבעים אקריליים ולקשט אותה באבני חן. להתייחס אליה באהבה והיא תהפוך להיות פריט דקורטיבי בחדר השינה שלי.
אני מקוה שסוף השבוע יעבור בשלום ובשלווה, שארגיש טוב, שאוכל להתעסק בשבוע הבא בפינוי החנות ובסידור הבית.
אתמול א' חברי הטוב בא לבקר אותי בבית. הוא הראשון מבין חבריי שמגיע אל הבית הזה. הוא התלהב ממנו מאד , ממש אהב. הוא חיבק ונישק אותי וישב איתי ועם הוריי בחצר. קשקשנו על הא ועל דא בזמן שטכנאי המזגנים החליפו את המזגן של הסלון, שמתסבר שהיה מקולקל.
א' ידידי הטוב מהלימודים, שכשהכרתי אותו חשבתי שהוא צנון, אבל הנה התפתח לו קשר שכזה בינינו והוא הפך להיות אחד מחבריי הקרובים והטובים ביותר.
לאט לאט הבית מקבל צורה. עדיין בלאגן, עדיין המון דברים לסדר, להרכיב, לארגן ולתלות. אבל את החלק הקשה בהחלט כבר עברנו. אבא עובד פה כל יום, משפץ ומתקן, מחדש ומרכיב. גם ר' היום מתפנה מעיסוקיו לטיפול בבית.
חם ונעים בבית ויש המון פרטיות. החתולה המנומרת בחצר מרגישה לה בנוח. אני רק צריכה לחפש מקום חדש לקנות בו אוכל לחתולים...