יאללה! מה את מפגרת? מה נסגר איתך? אנחנו יכולים להיות אחלה ביחד מה לאזעזל את הולכת עם בנאדם בן 24???????????
הנה שאלה לבנות שקוראות פה (כן אני מדבר אל שתיכן) מה לאזעזל הקטע שלכן ללכת על אנשים מבוגרים???
את עוד לא בת 18 למה את באה לחרפן אותי והולכת על בנאדם בן 24 בחיית רבאק!
אין שום דבר שהוא יכול לעשות שאני לא יכול לעשות. בחורות לא מבינות שגיל 18 זה השיא המיני של הגבר? יאללה אם אני תופס אותו אני שובר לו את הפנים על פדופיליה. נשבר לי הזין! אני רוצה לצאת עם מישהי בגילי שאשכרה מתאימה לי אבל המפגרת התרגלה לאנשים מבוגרים יותר אז זה בכלל לא נראה לה אופציה.
אני יותר טוב ממנו בהכל! אני יותר גבוה ממנו, אני יותר חכם ממנו, אני יותר יפה ממנו, אני יותר טוב ממנו במיטה, אני יכול למעוך לו את הפנים ולשבור לו את הידיים בכלל בלי להתאמץ.
האידיוט אפילו לא היה בקרבי איזה סיבה בעולם יש לך לבחור בו על פני???????
מה נסגר איתך כוס אמק! את לא מסוגלת להבין שבנאדם בגיל הזה רק רוצה לספר לחברים שלו איך הוא מזיין ילדה קטנה בת 18 שלא מבינה שום דבר מסקס אז היא לא תצחק לו על האימפוטנציה.
הוא לא מרגיש אלייך שיט!בזה אני בטוח......
נשבר לי הזין מבחורות! גם מבחורות בשכבה שלי שחושבות ש18 זה צעיר בשבילן ובכלל נשבר מבחורות בנות 15 שחושבות שאני בגיל בשבילן.
אולי לא קולטים את זה פה בבלוג אבל אני הרבה יותר מידי בוגר בשביל לצאת עם בחורה יותר צעירה ממני ועד שאני מוצא מישהי שבא לי עליה היא חייבת להיות כזו ילדה קטנה ולחשוב שאין אהבה אמיתית בגיל 18.
בחיית רבאק!!!!!
יאללה!!!!
סליחה הייתי חייב פשוט להוציא את הכעסים האלה איפשהו . התחרפנתי רצח היום.............................................