לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



כינוי:  Antoinette

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2010

The comeback post


היי כולם,

כן, אני יודעת שלא עידכנתי שנים, כן אני יודעת שירדתי מפעילים ורב הקוראים כבר נטשו מזמן אבל מה לעשות שאני מאוד עמוסה לאחרונה והעובדה שהפופלריות של הבלוג דועכת אט-אט לא מגבירה לי את החשק לעדכן כאן יותר מדי.

בכל אופן, אנא מיצאו כוח לסלוח לי ולהחזיר אותי לרשימת המועדפים שלך. מבטיחה להשתדל לעדכן בתדירות קצת יותר סבירה חיבוק

 

בנימה אחרת לחלוטין, הפעם לא יהיה כאן את החפירות שאליהם אתם רגילים, כי בסה"כ מצפה לכם היום פוסט די בייסיק- חולצה בהירה וג'ינס כהה.

אולי אני אוסיף כמה מילים על טרנד התחרה, אבל כרגע תסתפקו בתמונות.








(זאת לא בטן, זאת חולצה!)



















 

חולצה: אמריקן אפרל; אחת הקניות היחידות שלי לחורף הנוכחי. קניתי אותה לפני חודש +- והיא אחד הפריטים החביבים עליי כרגע; כמו שאמרתי, אחת הקניות היחידות אך החכמות שלי לחורף הנוכחי. היא נראית גם מצוין עם סריג ענק מעליה וגופיה בצבע עור או ורוד בהיר (מה שלמעשה מוגדר אצלי כצבע עור) מתחתיה. אפשר ללבוש אותה גם הפוך, כלומר כשהחלק עם התחרה נמצא מאחור, שתי הדרכים נראות מעולה.

מכנס: חביבה (?). חנות אקראית בקינג ג'ורג', שנסגרה, אגב. נכנסתי לחנות תוך כדי בדיחה כיוון שבכניסה עמדו זוג מכנסי עור מנומרים משעשעים במיוחד, ובתוכו גיליתי גן-עדן של ג'ינסים איכותיים, עבודת יד, בגזרות מחמיאות במיוחד ובמגוון רחב של צבעים. אז רכשתי רק ג'ינס אחד, כי לא היה לי מספיק כסף, אבל הוא עלה בסה"כ 120 שקל ואני חייבת להודות שלמרות שיש לי לא מעט ג'ינסים בארון, חלקם גם עלו 400 שקל +, זה בהחלט הג'ינס החביב עליי.

שרשרת: אקססורייז. נקנתה כמתנה, אבל אני סתם במקרה יודעת. סבבי

נעליים: סטיוארט וויצמן (נעליים כשרות למהדרין). האמת שהן נקנו לפני די הרבה שנים, ותראו הפלא ופלא, פתאום נעליים צבאיות נורא אופנתיות.

למען האמת הן גם בין הנעליים הכי נוחות שנעלתי, כולל נעליים שטוחות. למרות הסלידה העזה שלי כלפיי פלטפורמות הן פשוט נפלאות ומחמיאות נורא.


בבקשה לא לקחת את התמונות בלה בלה בלה כרגיל.

 

שיהיה לכולם המשך חג נעים,

ובקרוב סופ"ש נהדר חיבוק של הסוררת

נכתב על ידי Antoinette , 8/12/2010 15:42   בקטגוריות אביזרים, אופנה, אמריקן אפרל, בגדים, ג'ינס, בנות, טרנד, טרנדים, לבוש, מותגים, נעליים, צילום, צילומי אופנה, שופינג, שרשרת, תמונות, תמונות שלי  
37 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Dr.Pey-fashion ב-9/3/2011 23:02




הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , אופנה , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לAntoinette אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Antoinette ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)