לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2016    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2016

יום הולדת כפול


 

קרה הדבר ואחותי וגיסתי חולקות את אותו תאריך יום הולדת (לא אותה שנה)

ואי לכך ובהתאם לזאת החלטנו לחגוג לשתיהן יום הולדת בבראנצ' במסעדת משייה שנמצאת במלון הבוטיק מנדלי מו"ס

 

במקור תיכננו ללכת לאכול בראנצ' במרקט האוס, בית מלון ביפו שפותח את המסעדה שלו לאורחים גם מבחוץ החל מהשעה 11 בבוקר

אבל אחרי שהיה לנו הבראנצ' במסעדת האחים שבו רוב המשפחה שלי מאוד התאכזבו (בלשון המעטה), הוחלט שהפעם הולכים על בטוח, היות והיינו כבר במשייה בשנה שעברה ביום ההולדת 60 לאמא שלי, זה המקום שנבחר.

 

במסעדת משייה תקבלו בארוחת בוקר שלהם בופה פתוח והכל במחיר של המנה העיקרית - 2 ביצים בצורה כלשהי

המחירים נעים בין 88 ש"ח ל98 ש"ח והם כוללים בופה עשיר מאוד, 2 כוסות שתיה חמה/קרה ומנה של 2 ביצים איך שאתם רוצים

 

באופן אישי אני חושבת שזה בזבוז של כסף להוציא כל כך הרבה כסף על ארוחת בוקר

ארוחה שבמחיר של מנה אחת אפשר היה לעשות בראנצ' בבית כולל כל הפרודוקטים שהיו שם

הייתי מעדיפה ללכת לאכול צהריים במסעדה בשרית, אבל לא אני קובעת פה.

ולאחרונה קיים טרנד של ארוחות בוקר מושקעות בכל מיני מקומות ומי אנחנו שנגיד לא לטרנד.

 

הדבר הכי מיותר בבראנצ' במשייה זו המנה העיקרית - קרי הביצים

לא משנה איך תבקשו שיעשו לכם אותן זו המנה הכי אנמית בתפריט

אני לקחתי ביצה מקושקשת עם בצל ירוק וגבנ"צ - לא נרשמה התלהבות

אמא שלי לקחה חביתה עם פטריות - אותו כנ"ל

אחותי, חבר שלה ואחי לקחו ביצי פלורנטין - היה בסדר

גיסתי ואבא שלי לקחו שקשוקה לבנה - אף אחד לא עף יותר מדיי

גם אבא שלי אמר שאפשר היה להסתדר נהדר בלי הביצים ושלדעתו זה היה מיותר

 

החלק הכי מושקע בארוחת הבוקר הזו זה הבופה

מצד אחד מאפים מסוגים שונים, כולל בורקסים קטנטנים, לחם ולחמניות שהרגע יצאו מהתנור, סוגים שונים של גרנולה ויוגורטים, וכמובן בצד המאפים היו גם מאפים מתוקים קטנטנים, ריבות שונות שוקולד חמאת בוטנים וכדומה.

בצד השני של הבופה היו סלטים שונים ורעננים, פלפלונים קטנים קלויים, חצילים קלויים, גרבלקס ודג מלוח שהוציאו ממנו בקפידה את כל העצמות. סוגים שונים של גבינות, קממבר, ברי, רוקפור, מוצרלה, וגבינות צהובות שונות, וכן גבינות שמנת וגם לאבנה.

לקינוח מי שלא לקח מהמאפים יכל להתענג על פירות אגסים (ירוק, חום ונאשי), תפוחים (ירוק ואדום), אפרסמון ומלון מתוק מתוק (אפילו שזו לא העונה).

 

בנגזרת השתיה הקלה לא נרשמה התלהבות

חוץ מהמיץ גזר שנסחט במקום אין שום דבר טרי

הלימונענע לא ממש בטוח שהיא עשויה מלימונים אמיתיים (היה טעם לוואי)

השתיה החמה מאידך הייתה מאוד מדוייקת וטעימה, גם הקפה הפוך וגם הקפה השחור (כל אחד ובחירתו)

 

השירות במקום לעילא ולעילא!

מלצרים נחמדים ידידותיים ומסבירי פנים

המקום נקי ומתוקתק, אנשים נכנסים אוכלים ויוצאים אין רעש וזמזום של רעש למרות שהמקום כל הזמן מלא

ישבנו 7 אנשים בשולחן של 6 ולא היה לנו צפוף

הסלטים המאפים וכל האוכל שמוגש בבופה, מתמלאים בכל פעם שקערה מתרוקנת

האווירה במקום מאוד נעימה, אם זה לארוחת בוקר זוגית ואם זה למפגש משפחתי

האוכל טעים טרי ומוקפד ומפרודוקטים טובים

 

אם יש ארוחת בוקר שווה באמת בתל אביב - זה במשייה

לא משהו לעשות כל שבוע כי אז יימאס, אבל בהחלט פעם בכמה זמן זה בהחלט מומלץ

אם כבר משקיעים סכום כזה בארוחת בוקר, משייה היא בהחלט המקום הנכון לאכול בו.

 

 

נכתב על ידי , 24/12/2016 15:31   בקטגוריות אוכל!, המשפחה שלי  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של n_lee ב-25/12/2016 21:01




Avatarכינוי: 

בת: 43




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , סטודנטים , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לn_lee אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על n_lee ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)