לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2005    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2005

יש אנשים שלא מגיע להם להיות רופאים!


 

לפני שנה לאמא שלי הייתה התפרצות של חיידק בשם הילקובקטר פיילורי, זה חיידק אלים למדיי שפוגע במערכת העיכול והמיצים שלו מפרקים את הקיבה. החולים סובלים מכאבי תופת, ואם הם לא מטופלים בזמן הם אפילו יכולים למות מקרע בקיבה (ואז כל תכולת הקיבה מתפזרת בכל הגוף והסוף כבר ידוע).

 

לאמא שלי היה מזל, אחרי 4 חודשים של כאבים הרופא של המושב לא היה ובמקומו הייתה רופאה מחליפה ששלחה את אמא שלי לבדיקות הנכונות שבהן גילו את הגורם לכאבי בטן הנוראים שהיו לה. אמא שלי טופלה וניצלה, אבל החיידק יימצא לנצח בקרבה, מחכה להזדמנות לצאת שוב ולזרוע הרס וחורבן.

 

את הנזק שהחיידק עשה לאמא שלי ייקח כמה שנים טובות לגוף עד שהוא יירפא. רק אחרי ½ שנה היא יכולה בכלל לחזור ולאכול נורמלי. רק תחשוב על זה שהיא ירדה יותר מ10 קילו בגלל החיידק הזה, היא נראתה זוועה, מהאנשים שרואים את הכאב בעיניים שלהם והם לא מבינים למה זה וממה זה.

אמא שלי יכלה למות מהחיידק הזה ומהרשלנות הרפואית של הרופא שלא שלח אותה לבדיקות הנכונות ורק נתן לה משככי כאבים כל הזמן.

בסה"כ בדיקת דם פשוטה הייתה יכולה לחסוך ממנה כאבים נוראים.

 

אני אמרתי לאמא שלי שהיא הייתה צריכה להגיש תביעה על רשלנות רפואית. אמא שלי אמרה שהיא לא רוצה להתעסק בזה, אבל רק שאף אחד לא יילך לצביאל (זה שמו של הרופא) כי מי שבאמת חולה ויילך אליו, לא בטוח שהוא ייצא מזה חי. היא לא יודעת כמה היא צדקה באמירה הזו, וכמה היא טעתה שלא הגישה נגדו תביעה על רשלנות רפואית. כי כשרופא כזה ממשיך לעבוד, כאשר לא אכפת לו מהמטופלים שלו, סביר להניח שייקרו דברים נוראים.

 

חלפה שנה...

 

ביום חמישי ההורים שלי חזרו מלוויה של מישהו מהמושב שלי. בן אדם בן 59 שמת מסרטן שלפוחית השתן שלא גילו אותו בזמן. הרופא אותו רופא, רק שהיום הבן אדם מת.

לא תגידו שהוא לא הלך לבדיקות, לא תגידו שהוא לא עשה דבר עם עצמו, אבל הרופא האטום הזה, לא שלח אותו לבדיקות הנכונות ופטר את כאביו ב"סתם עוד משהו" ורשם לו משככי כאבים.

 

זה ידו שכל סרטן הורג לבסוף, אבל ידוע גם שניתן להציל אנשים אם תופסים את זה בזמן. נכון שלאנשים מעשנים יש סיכוי הרבה יותר גבוה לקבל סרטן, בעצם היום אורח החיים שלנו גורם למחלה הזו.

סרטן הוא משהו שהגוף שלנו גורם לו. תא בגוף שעובר מוטציה וה-DNA שלו משתנה וזה מדביק תאים אחרים בגוף. היום עם כל הכימיקלים שיש באוויר ועם האוכל המוכן והתרופות, יש סיכוי הרבה יותר גדול לחלות בסרטן. אנחנו חיים חיים מאוד לא בריאים.

 

אותו אדם שנפטר זה מכבר מסרטן, היה רק בן 59, גיל צעיר לכל הדיעות. הוא היה בריא רוב הזמן. אבל הרופא לא התייחס לכאבים שלו ולתלונות שלו. את הסרטן גילו בשלב מאוחר למדיי כאשר הוא התפשט כבר לכל הגוף ולא ניתן היה לעצור אותו. כזה הוא הסרטן, מתחיל בקטן ומתפשט לכל הגוף.

 

לא לכל האנשים יש מזל כמו לאמא שלי, הנה כבר יש תוצאות הרות אסון בשל אי האכפתיות של הרופא הזה, שלא מגיע לו בכלל להיות רופא.

 

שימו לב מי הרופא שלכם

כדאי מאוד שיהיה לו אכפת מכם

או שגם אתם תמצאו את עצמכם בסופו של דבר במקום שבו אתם לא רוצים להיות....

 

נכתב על ידי , 10/7/2005 04:51   בקטגוריות ביקורת  
27 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אמזונה ב-17/7/2005 07:41




Avatarכינוי: 

בת: 44




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , סטודנטים , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לn_lee אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על n_lee ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)