לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2003    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2003

יאמי!!!


 

עוף סיני עם ירקות ברוטב סמיך

 

מתכון שאמא שלי נתנה לי ויצא לי מדהים, למי שרוצה לנסות...

 

מצרכים ל-3-4 מנות:

חזה עוף, פלפל ירוק, פלפל אדום, 2-3 גזרים, פטריות שמפניון טריות, 1 בצל סגול גדול, נבטים, רוטב סויה. פלפל שחור, סוכר, אבקת מרק עוף, שום כתוש, קורנפלור.

 

קודם כל את החזה עוף כדאי להכין לפחות יום מראש. להפשיר ולחתוך לקוביות קטנות. להשרות ברוטב סויה (אני שמה 4 כפות בערך). להשרות לפחות 12 שעות.

 

הרוטב: נכין מראש - כוס ורבע מים, כף אבקת מרק עוף, כף (בהריון) קורנפלור, כפית שטוחה סוכר, קורט פלפל שחור, 1/2 כפית שום כתוש, 2 כפות סויה (או יותר לפי הטעם), ולערבב.

 

הירקות: את הירקות נחתוך לרצועות דקות ונקפיץ במחבת. קודם כל נשים את הירקות ה"קשים" (פלפלים, גזר), עד שהגזר נעשה רך במקצת, אח"כ נוסיף את הבצל, ואח"כ את הפטריות. את הנבטים נוסיף ממש בסוף.

נוציא את הירקות מהמחבת, נוסיף מעט שמן ונוסיף את הבשר ונטגן קלות, נוסיף את הירקות ונערבב. נערבב את הרוטב ונוסיף לירקות ולבשר. נביא את הכל לרתיחה, ולאחר מכן נבשל על אש נמוכה לדקה ונסגור.

להגיש חם עם אורז או אטריות אורז.

 

בתיאבון!

נכתב על ידי , 10/12/2003 22:10   בקטגוריות אוכל!  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של עמית המכשף ב-13/12/2003 20:13




Avatarכינוי: 

בת: 44




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , סטודנטים , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לn_lee אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על n_lee ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)