המקור הגיע מ"מכבס ותולה"
אבל את סכין המריחה קיבלתי ממנו
אז שאני אגיד לא?
קודם כל אני לא חובבת לחם, גם לא בצקים למיניהם. וכריכים, או בשמם המוכר יותר סנדביצ'ים, הם must מבחינתי רק שאין לי אופציה לאכול משהו נורמלי, קרי בצלחת.
אבל היות ואני עובדת, ובעבודה כמו בעבודה אין ממש זמן לאכול ארוחת בוקר מסודרת מכניסים את הארוחת בוקר לסנדביץ'.
לא לספור קלוריות אי אפשר פה.
באמת גם אפילו שאני מאוד שומרת עכשיו על מה שנכנס לי לפה, אני לא אוכלת שום דבר שעונה לקטרגוריות "קל" "לייט" או "דייאט".
למה אתם בטח שואלים את עצמכם? מסיבה הפשוטה זה לא בריא בכלל (כל החומרים האלה שמכניסים לשם הכוונה).
אז איך יורדים במשקל בלי מוצרי דייאט? פשוט אוכלים פחות (ועושים ספורט).
הכי אני אוהבת את הסנדביצ'ים של ארומה, אבל אם אני אוכל רק ארומה אני אגיע לגודל של פיל, וגם הרבה כסף מהמשכורת לא יישאר לי.
מבחינת לחם, אני הכי אוהבת לחם חמניות (סוף הדרך).
הסנדביצ'ים שלי משתנים בהתאם למצב רוח שלי.
כדי לחסוך זמן בבוקר אני תמיד מכינה את הסנדביץ' שלי יום לפני.
הלחם הוא בדר"כ שחור, או מחיטה טרום נבוטה, או מקמח מלא.
דוגמא לאחד:
גבינת סימפוניה 5% (טיבעי/זיתים/שום-שמיר/עירית), רצועות פלפל ירוק, עלי בייבי ופרוסת גבינה צהובה.
(כן אני מודה שיש לי חולשה לגבנ"צ אין מה לעשות)
דוגמא לעוד אחד:
גבינת סימפוניה 5% (טיבעי/זיתים/שום-שמיר/עירית) סלמון מעושן, פרוסות בצל סגול ועלי בייבי
ועוד אחד:
בצד אחד מיונז (הלמנס') בצד שני חרדל דיז'ון, פרוסת כתף בקר, עלי בייבי או חסה ופרוסות עגבניה
אם יש לי שבוע קשה אני עושה סלט ביצים או סלט טונה וביצים ופשוט מכניסה את זה לסנדביץ'
בבוקר ממש שאני קמה אני מכינה לי חצי סנדביץ' בדר"כ עם משהו מתוק
יש לי מלא ממרחים/ריבות של סנדלפור (או איך שלא ייקראו להם) שזה בדר"כ מה שייכנס פנימה, או חמאת בוטנים טיבעית
נדיר שאני אכניס שוקולד פנימה (אני לא ממש אוהבת שוקולד, ורק לפעמים ממש בא לי) ואם כבר אז נוטלה
את הפרוייקט אני אעביר בשמחה לאנשים הבאים:
לנטע - כי היא נראית מעולה! והיא אמא ככה שבטוח שהיא מכינה סנדביצ'ים יצירתיים
ל-catman - כי זה אוכל ואין מי שמתמחה יותר ממנו בתחום!
לשצ"ה - כי היא בכלל ביבשת אחרת, היא אמא, ובטוח יש שם משהו שעוד לא גילו פה (והיא גם תוכל לשים תמונות של פאר יצירתה!)
3 אנשים מספיק לא?
שיהיה בתאבון!