לנווט החוצה מתוך האפלה. |
כינוי:
all about nothing בת: 33 תמונה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
דצמבר 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | |
| 12/2008
והכי אני שונאת אותך שלא מצליחה לפתור בעצמך שום דבר הכי אני שונאת את החולשה שלך את הפחד ואת השנאה ואני שונאת אותך כשאת מסתכלת מול המראה מחפשת את מה שלא ניתן למציאה אני שונאת את איך שאת בוכה תמיד מכל בדיחה איך חשבת שזה יקרה שזה ירגיש שזה יהיה לא מגיע לך כלום.
אוף איפה אתה? הלוואי שביום ראשון אני אבוא ואתה תראה ואני אקבל את הציון ואני אראה ויהיה חיבוק ואולי גם נשיקה ואולי נצא לאנשהו, נלך ברגל זה יהיה נחמד אני בטוחה יהיה קר תחבק אותי ונלך לאט ומהר והרבה לכל מקום שנרצה. הלוואי שאני אבוא ביום ראשון ועוד יהיה ירח מלא והוא יאיר את כל החוץ וכשאני אבוא יהיה חשוך אתה תבוא בדיוק בזמן לראות איתי את כל האור הזה את הירח הגדול הזה למעלה ותחשוב לעצמך שזה כל כך נחמד לראות ירח גדול כל כך עם מישהי כמוני. הלוואי שאני אבוא ביום ראשון ואתה תדבר איתי לא כמו תמיד לא כמו בדרך כלל תדבר איתי הרבה ואולי יהיה סרט נחמד ונשב, על המיטה שלך, בחדר העצום והמלא אבל בכל זאת מאוד ריקני שלך ושלו ותראה שאני כאן ואולי.
| |
|