לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

CoLa- LovE iT


הבלוג "מעלילות ג'ניה בע''מ" מספר על כל הדברים המצחיקים יותר מצחיקים פחות והדברים שהיו מצחיקים עוד כמה שנים שקוראים בחיים שלי עם יש לכם כוח לקרוא את השטיות האלא תהנו ואם אין לכם כוח אז עופו מפה קיבינימט

כינוי: 

מין: זכר





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2007

חופש!!!!!!!!!!!סופסוף


אל תשאלו שאלות קשות כמו למה אני מעדכן כי באמת אין לי מוגש טוב נו :

קיצר החופש שלי באמת התחיל היום ב11 אחרי שיצאתי מהבגרות המזדיינת במתמתיקה אבל לפחות זה נגמר(אחרי 7 בגריות מזדיינות ,הגיע הזמן באמת).טוב עד עכשיו החופש ממש סבבה בסופו של דבר נסעתי למחנה עם האמריקאקים אפילו שיותר מחצי שידעו על זה באו בתגובות כמו:למה סתם לבזבז את החופש ועוד כל מיני כאלה אבל כרגיל אני לא שם זיין על אף אחד ונסעתי בגדול לפי דעתי לפחות זה היה שווה את זה אפילו שהיה לי 3 ימים להתכונן לפיזיקה ו3 למתמתיקה במקום חודש אבל אם לחשוב ברצינות גם אם הייתי בבית לא הייתי לומד מזה,אולי אפילו פחות(בעצם איך אפשר ללמוד פחות מכלום?!?!).טוב קיצור לא יודע מה איתכם אבל אני נהנה (ואתם תמשיכו לשבת בבית ולא לעשות חוץ מלאוננן כל היום)סתם סתם צוחק תהנו . אם יתמזל מזלכם (זה קשור לזה שיהיה לי כוח וזה לא קורה בכלל אז אל תקוו סתם)אחרי שאני אחזור סופית אני העלה כמה תמונות.בטח שאלתם למה סופית?כי זה יותר מחודש וזה במשמעת צבאית(צבאית עלק ,פרודיה מסכנה עם סמל הומו {אולי פירוט על כל החודש  בפוסט הבא עם יהיה כזה})ושני סופי שבוע אני בבית ושניים לא .בתאכלס איזה באסה זה לחזור הביתה ובמקום לצאת לאיפשהו או משהו לשבת בבית וללמוד לבגריות ועועד אחרי זה להישאר כמה ימים בבית בגלל הבגריות המזדיינות הלאה.פיזיקה מחשבים הייתה הטעות הגדולה ביותר בחיים שלי,סתם  לא רוצה להפחיד אותכם תלכו תוכלו זיין כמו גדולים זה טוב(חחחח ממש לא אבל לא משנה).

קיצור עוד יותר מדבוע אני שם אז מתחיל החופש ואפשר לעשות סופסוף משהו שאני באמת נהנה מזה כמו סופסוף לחזור לגיטרה ,ספר טוב(תתפלאו תתפלאו אני עד עכשיו לא קולט שאני אומר את זה)ועוד כל מיני

קיצור זזתי לעשות משהו יותר מוהיל מלכתוב את הפוסט הזהשבמלא אף אחד לא יקרא כי אתם עצלנים כמוני אולי אפילו יותר(אפילו שאני לא חושב שאפר להיות יותר עצלן ממני אבל שהיה).

תהנו(על מי אני עובד בכיאת לכו תעשו משהו מעניין במקום לקרוא את זה )

חופש נעים ויום טוב

ג'ניה

 

 

נכתב על ידי , 16/7/2007 15:53  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ג'ניה ב-17/7/2007 16:54



1,637
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , מגיל 14 עד 18 , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לג'ניה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ג'ניה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)