לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

עצמאית בשטח

שולה (שם בדוי). גרה בתל אביב וכותבת בשביל עצמי. זו הדרך שלי להתמודד.

כינוי: 

בת: 58





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2009

עוד חוזר הניגון


 

נשוי: מעריכה שמבוגר ממני ב 3-4 שנים אבל לא יודעת בדיוק. התחלנו לעבוד ביחד לפני כמה חודשים, ואם בהתחלה חשבתי שהוא סתם מנסה להיות נחמד, הרי שבזמן האחרון הולכת ומתחזקת אצלי התחושה שהוא מנסה להתחיל איתי. כל פעם שהוא רואה אותי הוא אומר "איזו חולצה יפה את לובשת" או "שינית תסרוקת?" או "אני לא יכול להתרכז עכשיו בפרויקט, אני עסוק בלהתרכז בך". כבר מזמן שמתי לב שלפעמים הוא עם טבעת הנישואין ולפעמים לא (זה אומר משהו?) והיום בישיבה נאלצתי להודות ביני לבין עצמי שהידיים שלו ממש יפות.

מצד שני הוא מתלבש זוועה. מצד שלישי הוא חכם. אוף.

 

 

צעיר: בהתחלה לא הבנתי איך מצפים ממני לקדם את הפרויקט המסובך והלחוץ הזה עם ילד שנולד אתמול, אלא שאם תוך 24 שעות נוכחתי לדעת שהמדובר בתותח-על מקצועי, הרי שאחרי עוד כמה שבועות נודע לי שזה מכבר חצה את סף ה- 30, שזה הרבה יותר ממה שהייתי נותנת לו. הוא לובש ג'ינס שקצת גדולים עליו וחושפים תחתוני כותנה צבעוניים ותחת חמוד, ומבקש ממני רשות לעשות הפסקה קצרה כדי שיוכל לצאת למרפסת לעשן. בפעם האחרונה שנפגשנו הוא שאל אותי איפה אני גרה והתלהב שזה הרחוב הכי שווה בעיר, ונוצר מן מצב שלא הייתה לי ברירה אלא להתעניין חזרה במקום מגוריו, וככה למדתי שהוא גר עם החברה שלו - מה ששימח אותי מאוד, כי הדבר האחרון שאני צריכה ברזומה שלי זה קטע עם מישהו שעובד תחתי.  

הוא סוכרייה אמיתית.

 

 

כבר 15 שנים אני שוחה בסבבה במיליה המקצועי שלי, מוקפת נשים, הומואים, ובעיקר חנונים ו/או זקנים מעלי עובש (למה אין חוק שמחייב יציאה לפנסיה??). הייתי מעדיפה שזה יישאר ככה.

 

והוא? מזמן ירד לי ממנו.

 

נכתב על ידי , 25/1/2009 21:21   בקטגוריות האחרים  
37 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   4 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של שולה ב-7/2/2009 08:40



165,540
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לשולה (שם בדוי) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על שולה (שם בדוי) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)