 בן אדם נעור וכבר נרדם
ימיו קצרים סופם עצוב
אדם..
הוא לא ילמד לנצח
הוא שוכח לאהוב
הוא לא יודע
שיומו קרוב
כי אדם הוא
הוא רק אדם !
|
 כינוי:
בת: 34
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ינואר 2010
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 1/2010
הרפיה אני מצטערת על חוסר העידכונים רביעי שעבר (13.1)הבלוג חגג 4 שנים ( המון זמן) זה גם בדיוק היום הולדת של אבא של. אני זוכרת כשפתחתי את הבלוג זה היה יום שישי ה13. בוהו.
אני בתהליך הרפיה, רגיעה. לקחת הכל באיזי ולא לתת לזה להפיע עליי בכזאת דרסטיות. להפסיק להיות כל כך בקיצוניות או בתהגוננות . להפסיק להרגיש טיפשה. להפסיק להיכנס לדכאונות מכלום בעצם. להמשיך בבנית הביטחון שלי ולמרותש כשאני מגיעה הבייתה הכל פתאום יורד בחזרה.
התבגרתי כלכך הרבה בארבעה וחצי חודשים שאני בת"א ובכלל בשנה האחרונה. אז למה אני מרגישה כל כך לא בשלה. למה עדיין קשה לי לחייך ? ( אני מחייכת הרבה יותר אבל עדיין) למה קשה לי לסמוך? ( אני סומכת/סמכתי יותר מידיי)
קשה לי כרגע כל כך קשה. אין לי עם מי לדבר אפילו נמאס לי לשמש תירוץ לאנשים. נמאס לי להרגיש אפשרות שנייה (ובכלל לא מדובר פה על בחור!)
אני בכלל לא רוצה להטריד אף אחד
FUCK
יש לי הרבה לכתוב אני אכתוב הכל על דף ליד הים :D תרפיה כזאת
| |
|