לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


בן אדם נעור וכבר נרדם ימיו קצרים סופם עצוב אדם.. הוא לא ילמד לנצח הוא שוכח לאהוב הוא לא יודע שיומו קרוב כי אדם הוא הוא רק אדם !

Avatarכינוי: 

בת: 33





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2014    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

עוגיות שוקוציפ- מתכון -


 הם יצאו  כל כך  פריכות ונימוחות   השתמשתי בקמח שיפון אורגני ושוקלד מריר  

הכנה פשוטה ! ויוצא מדהים

 

 

 

 

 

חומרים:

 

200 גרם חמאה קרה

2 כוסות  סוכר

100 גרם שוקולד מריר ( אפשר להשתמש  באיזה סוג שאתם אוהבים או שילוב)

1 שקית אבקת אפיה

קורט מלח

3 כוסות  קמח שיפון  התשמשתי בקמח שיפון   אורגני הרדוף

 

 אופן ההכנה:

מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה  והסוכר  עד לתערובת אחידה.

מוסיפים את הקמח כל פעם כוס ומערבלים עד לאיחוד  אם יוצא פירורי מוסיפים חלמון

חותכים את השוקולד  לחתיכות  מוסיפים  ומערבלים  בתערובת.

 

- בשבלב הזה ניתן להקפיא ולהפשיר  כשיש  אורחים-

יוצרים עיגולים  מהבצק ושמים  בתבנית עם מרווח  בניהם  כי העוגיות מתפשטות.

 

אופים כ20 דקות  עד  שהעוגיות  מתייצבות ( לא צריך ליבש אותם לגמרי)

 מוציאים מהתנור  מצננים ושומרים  בכלי  אטום  במקרר. 

 

 מינימום עבודה ותענוג גדול

נכתב על ידי , 5/6/2013 21:21   בקטגוריות ספר מתכונים  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-9/6/2013 08:46
 



קאפקייס חלווה ושוקולד מריר-מתכון-


 

  • 100 גרם חמאה
  • כוס סוכר
  • כוס קמח תופח או כוס קמח רגיל+ אבקת אפיה
  •  4 ביצים
  •  80 גרם חלווה
  • 50 גרם שוקולד מריר קצוץ ( השתמשתי ב72% מוצקי קקאו עם קפה)

תהליך ההכנה

  •  לחמם את התנור ל180 מעלות
  •  חותכים את החמאה לקוביות ומקציפים עם הסוכר עד שיוצאת עיסה אחידה מוסיפים את החלווה חתוכה לקוביות ומקציפים עד שהתערובת אחידה

מערבבים את הביצים בכוס נפרדת ומוסיפים בפעמיים שלושה לתערובת מקציפים עד שהתערבות תפוחה

מוסיפים את הקמח שליש בכל פעם כשהתערובת תפוחה ואחידה מוסיפים את השוקולד הגרוס מערבבים שוב כדי שהשוקולד יתפזר באופן פחות או יותר. המרקם אמור לצאת קרמי.

שמים בתבניות אני השתמשתי בתבניות שקעים ממלאים כשלושת רבעים מהגובה. ומכניסים לתנור אופים חצי שעה ועד שקיסם שנעצוץ באמצע יוצא נקי

 

מניסוי וטעיה לקרר היטב ורק אז להוציא  מהתבניות  אחרת זה נדבק  בתחתית

 



 

נכתב על ידי , 27/5/2013 11:23   בקטגוריות ספר מתכונים  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-27/5/2013 11:44
 



מתכון לעוגת תפוחים טבעונית ( הכנה פשוטה!)


 

 

קיבלתי  עליה מחמאות בפעמיים שהכנתי אותה וחברה ביקשה את המתכון

מה שהם לא ידעו שדיי אילתרתי את מתכון.

 

 תמיד עברה לי בראש התהייה  "מה שמים בעוגה טבעונית?"

בסוכות בגלל בלוגר  מישרא  התנסתי בהכנת עוגה תפוחים טבעונית

 

בדקתי מתכון לעוגת בננה טבעונית שלא היו לי חצי מהמצרכים אז האילתור הוביל לעוגה הזו

הטעם של העוגה משתדרג פלאים אחרי לילה במקרר! לכן יש להכין אותה ערב מראש

 

 

 

 

מצרכים:

4 תפוחים

כפית קינמון ( או יותר  לפי הטעם)

4 כפות סוכר

שקית אבקת אפייה

חצי כוס סילאן

כוס חלב סויה

שתי כוסות קמח

 

לקישוט:

מעט שקדים גרוסים 

וחמוציות וכל  מה  שאתם רוצים אפשר להוסיף

 

 בערך כוס סילאן מוסיף טעם  ויוצר  מפל  של סילאן  לכל  אורך העוגה!

 

כלים:

בלנדר

סיר לבישול התפוחים

תבנית אנגליש קייק 

ותבנית שקעים לקאפ קייס (  אם  נשאר  מהבלילה  מעט)

 

*מחממים מראש תנור ל180 מעלות

 

*חותכים את התפוחים לפרוסות מפזרים עליהם את הסוכר והקינמון מוודאים שהסוכר מכסה את כל התפוחים

מחכים כרבע שעה עד שהתפוחים מוציאים נוזלים 

*מבשלים בסיר את התפוחים והמים שהתפוחים הפרישו, אם צריך אפשר מעט מים. מבשלים עד שתפוחי מתרככים מעט ומקבלים צבע חום שקוף. מורידים מהאש מקררים מעט

 

*שמים את תפוחי העץ המבושלים עם חלב הסויה בבלנדר. מפעילים את הבלנדר עד שנהפך לשייק אחיד מוסיפים את הסילאן ומפעילים שוב.

 

*מערבבים את הקמח  עם  אבקת האפייה  מוסיפים מעט קמח  בכל  פעם לבלנדר ומפעילים עד  שהוא נטמע בתערובת. 

 

זה הכל הבלילה מוכנה!

 

 משמנים תבנית אינגליש קייק וממלאים את התבנית עד שלושה רבעים מהגובה. מקשטים  בפס  סילאן,שקדים  גרוסים, חמוציות אגוזים וכל מה  שאוהבים!

 

 

 

אופים 40 דקות ובודקים אם הקיסם יוצא נקי העוגה מוכנה.

אם נשארה  בלילה אפשר לאפות גם בתבנית שקעים עם סילאן שקדים וכל מה שאוהבים.

 

חשוב לקרר את העוגה במקרר לפני ההגשה, עושה פלאים (טעמתי אותה גם ישר מהתנור)

 

 

אפיה נעימה

 

נכתב על ידי , 21/11/2012 23:08   בקטגוריות ספר מתכונים  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-27/11/2012 21:08
 




דפים:  
30,022
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmiss. me אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על miss. me ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)