לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


בן אדם נעור וכבר נרדם ימיו קצרים סופם עצוב אדם.. הוא לא ילמד לנצח הוא שוכח לאהוב הוא לא יודע שיומו קרוב כי אדם הוא הוא רק אדם !

Avatarכינוי: 

בת: 33





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2013    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2013


 יש אנשים  שעצובים בשבילי   על זה שזה אני  הייתי דתייה.   הם לא מבינים  שאני מאושרת  בחורה שמנסה להיות שמחה  בחלקה. להשתפר בהמון תחומים שאני דורכת  בהן .  ושאני לומדת  כל הזמן.  התגובה שלי  היא  אוטומטית  אל תהיו עצובים -  אין לכם סיבה.  טוב לי.  זה שאני יהודיה  לא מבדיל אותי אותי  הנשמה שלי בסדר . ואני מסכימה שלא להסכים עם  הדעות. אני בנאדם שמקבל ומכבד.  גם  דתיים.   פשוט   זה לא מה  שמתאים לי.

 

אני לא בנאדם שעושה דווקא.  אם אני בבית של דתיים לא אחלל שבת וגם לא בחברת החברים הדתיים  מחוץ לבית  בבית שלי  אני מרשה לעצמי יותר   למרות שאני גרה עם ההורים. אבל עדיין .

נכתב על ידי , 28/5/2013 01:55  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-3/6/2013 09:33
 



קאפקייס חלווה ושוקולד מריר-מתכון-


 

  • 100 גרם חמאה
  • כוס סוכר
  • כוס קמח תופח או כוס קמח רגיל+ אבקת אפיה
  •  4 ביצים
  •  80 גרם חלווה
  • 50 גרם שוקולד מריר קצוץ ( השתמשתי ב72% מוצקי קקאו עם קפה)

תהליך ההכנה

  •  לחמם את התנור ל180 מעלות
  •  חותכים את החמאה לקוביות ומקציפים עם הסוכר עד שיוצאת עיסה אחידה מוסיפים את החלווה חתוכה לקוביות ומקציפים עד שהתערובת אחידה

מערבבים את הביצים בכוס נפרדת ומוסיפים בפעמיים שלושה לתערובת מקציפים עד שהתערבות תפוחה

מוסיפים את הקמח שליש בכל פעם כשהתערובת תפוחה ואחידה מוסיפים את השוקולד הגרוס מערבבים שוב כדי שהשוקולד יתפזר באופן פחות או יותר. המרקם אמור לצאת קרמי.

שמים בתבניות אני השתמשתי בתבניות שקעים ממלאים כשלושת רבעים מהגובה. ומכניסים לתנור אופים חצי שעה ועד שקיסם שנעצוץ באמצע יוצא נקי

 

מניסוי וטעיה לקרר היטב ורק אז להוציא  מהתבניות  אחרת זה נדבק  בתחתית

 



 

נכתב על ידי , 27/5/2013 11:23   בקטגוריות ספר מתכונים  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-27/5/2013 11:44
 



טרום יום הולדת.


בעוד  שבוע  וחצי יש לי יום הולדת.   ועכשיו זו התקופה הכי מעצבנת.   אני דיי  שונאת את הזמן שלפני היום הולדת זה  זמן שקצת מקשה עליי ואני רגישה יותר מבדרך כלל. 

אני מזתדקנת לי לאיטי  יא אללהלשון

ויש מצב שאני רגישה לגולטן ולא יודעת על זה כמו רוב האנשים.  שמתי לב שבירה פשוט עושה לי רע.  בתקווה  שאני אפסיק גם עם החלב  ואעבור לחלב  שהוא לא סויה ( לנסות סוגי חלב שונים  אולי משהו ימצא חן בעניי יותר)

 

- ישבנו  במסעדה  והברמן  נתפס עליינו.  אז זכינו ל3 צייסרים בחינם  ששתינו עם הברמן הנחמד בנוסף לקנקן בירה שהזמנו והאוכל. היה גם  מבצע על האלכוהול בחצי מחיר. היה משעשע. 

- כיף למצוא פינה של טבע גם בעיר הגדולה ולשבת שם  עם גיטרות להקשיב לחברים הורסים שירים

 

כיף לי, ואני מאוד משתדלת לא להיכנס  לדיכאון ולשקוע בתוכו.

 

 

נכתב על ידי , 12/5/2013 12:16  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-25/5/2013 22:33
 





30,022
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmiss. me אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על miss. me ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)