לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


"זוטונים!" צחק הפרש שניצב ליד אאומר. "זוטונים! אבל הלא זה עם פעוט קומה מן השירים העתיקים ומסיפורי הילדים שנתגלגלו אלינו מצפון. כלום באגדה אנו מהלכים, או על פני הארץ הירוקה לאורו של יום?" "יכול האדם להלך בשתיהן גם יחד," אמר אראגורן.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2007    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2007

דיווח וקצת חשיבה


אז מה חדש.

 

אני אחראי על טקס רבין בבסיס, יותר נכון פשוט אוסף את החומרים, עברתי להיות אחראי בצורה לא רשמית כי יש לי פחות עבודה מאחרים.

והאמת, פחות קשה, יותר נמאס, אבל המחשבה על זה שאני צריך לעשות גורמת לזה להיות קשה ובלתי נסבל.

האמת שזה מוקדם מדי. אבל ככה המפקדת שלי החליטה. טוב..עוד 3 ימים זה ייגמר. בטקס עצמו אני לא אהיה, וככה אני מעדיף, לסיים את כל העיסוקים עם זה כבר. רק לסיים את התפאורה וחזרות..וזהו.

רצינו לעשות טקס שונה, יותר מעיר, יותר מעורר, מאשר פשוט ממלכתי ומתמקד בזיכרון, אבל את הקטע הראשון, החזק והפורובקטיבי, כבר שללו לנו, כנראה. כך שזה ייצא קצת שונה, ממה שרצינו.

אניווי, אממ, אתמול, ביומלדת השנתי של רעות, שהינו בפאב אלפנט בקריית חיים, פגשתי מישהי. בינתיים זה מתבסס על משיכה קלה אך עמוקה ויכול להתפתח יותר. אני צריך להבין מה קורה עם עברי בעניין אהבה. אבל בדוגרי-רוצה. רעות אומרת שהיא בנאדם שאפשר לדבר איתו שיחות טובות.

אתמול שחזרתי הביתה חשבתי על האם זה מה שטוב בשבילי. יום לפני יצאנו למסיבה שם פשוט לא הצלחתי לזרום עם בנות, להראות שאני מעוניין ולעשות עם זה משהו, לא שם, אבל אתמול כן הצלחתי. המקום? אולי, יותר הפרטיות,ביחד עם זה ועם המגע שהיה בינינו, זה כל מה שיש בינתיים. קצת חסר ביטחון, לא בטוח אם זה מה שנכון, אבל נראה, אני מאוד רוצה. אולי נתקשר אליה היום בערב. רוצה להיפגש איתה סופ"ש הבא.

אז זהו, בהחלט מקווה לטוב. עיקר הניתוק שצריך להיות הוא מהעבר. רייצ'ל? יוליה? בעיקר רייצ'ל. אבל זה בעיקר מאוד מבלבל, כי אין לי כיוון ברור.

בינתיים המגע הוא קדוש והיופי המתוק שלה עושה את זה. אז נראה.

יהיה טוב,הא? כן.

להת'

נכתב על ידי , 20/10/2007 15:16  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 38

MSN: 

תמונה




6,113

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDavys Heart אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Davys Heart ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)