לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


"זוטונים!" צחק הפרש שניצב ליד אאומר. "זוטונים! אבל הלא זה עם פעוט קומה מן השירים העתיקים ומסיפורי הילדים שנתגלגלו אלינו מצפון. כלום באגדה אנו מהלכים, או על פני הארץ הירוקה לאורו של יום?" "יכול האדם להלך בשתיהן גם יחד," אמר אראגורן.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2008

עולם פשוט


זהו עולם פשוט, לא מסובך כמו שאתה חושב. זה רק כי אתה היית מסובך לתקופה ארוכה ובמידה מסויימת עדיין כך. זהו עולם פשוט, לא רדוד, אתה מכיר את הדרך שבה קורים דברים, את הרגשות הנלווים, את המצבים. אתה יודע את התשובה. התנתקות וחיבור מחדש. תחייה מחדש. לאט לאט, תקן את עצמך. חזק את עצמך בעזרת חשיבה מוחית. אתה יכול לעשות את זה.

 

שמי הוא שרה ... אני בת 3 . עיניי נפוחות , אני לא יכולה לראות כלום . בטח אני מטומטמת, ... בטח אני ילדה רעה \ : אחרת מה היא הסיבה בגללה אמא צועקת ? . הייתי רוצה להיות יותר טובה, ... הייתי רוצה לא להיות מכוערת, @ אולי אז אמא הייתה רוצה לחבק אותי... | : אסור לי לדבר , אסור לי לבקש דברים ... \ = אחרת כל היום אהיה סגורה בחדר . כאשר אני מתעוררת , תמיד אני לבדי. הבית חשוך שעות על גבי שעות. .. כשאמא תחזור, אשתדל להיות טובה , ... * אם היא תכה אותי ? אז לפחות שיהיה רק פעם אחת... אני לא עושה עכשיו רעש , כי הדלת נפתחת, ... אבא הגיע שיכור הבייתה .. אני שומעת אותו כועס ) ' : את שמי הוא צועק ! אני מנסה להסתתר מאחורי הקיר... משתדלת להסתתר מהמבט האיום שלו, \ : לא יכולה שלא לבכות , ... מרגישה מבועתת... & הוא מוצא אותי , בוכה , מעליב אותי , ~ אומר לי שהבעיות שלו הן בגללי , ובאשמתי... ) : אבא מתחיל להכות אותי, ... ממשיך לצעוק עלי @ !! אני מנסה להשתחרר מידיו האוחזות בי בחוזקה מנסה לברוח לחדרי \ = הצלחתי להתשחרר מידיו .. אני רצה ומועדת... נופלת על הרצפה, עצמותיי כבר כואבות, אבא אומר מילים שאני לא מבינה ... הוא אומר לי שהוא רוצה שאני ימות שאני לא חשובה ... שאני סתם נולדתי : "סלח לי" אני צועקת ... אבל כבר מאוחר מידי , פניו בוערים ... המכות והמילים .... כואבות באמת ! . מבקשת מאלוהים רחמנות וחמלה... בסוף הכל נגמר, והוא הולך לכיוון הדלת, בזמן שאני על הרצפה , מוכה ומדממת ... כמו בכל לילה אבל הפעם אני מרגישה שזה כואב במיוחד קשה לי לנשום , נשמתי נעתקת . שמי הוא שרה, בת שלוש , הלילה אבא שלי הרג אותי ללא רחמים... - קיימים מיליוני ילדים כמו שרה בעולם. ואתה יכול לעזור !!! אלה הם מעשים חולניים , שבאמת קורים ואם אתה קורא קטע זה , ולא מעביר אותו הלאה , אתפלל לנשמתך ... אם אתה יכול להעביר את זה הלאה בלי שזה יעשה לך רע תעביר..ואם לא, אז אל תעביר. אותו אבא/אמא שעושים דברים כאלו, יש להם בעיה, ואני כאן כדי להגביר את המודעות לעניין שגם להורים יש בעיה, ולא צריך להתייחס אליהם כאל אנשים רעים. מקווה שיצטרפו אליי בדעה זאת.

נכתב על ידי , 25/4/2008 14:06  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 38

MSN: 

תמונה




6,113

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDavys Heart אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Davys Heart ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)