ליפני שאני עושה פוסט על אבסינט
אני רוצה להגיד שה2 פוסטים הקרובים יהיו על אלכוהול.....
כול מה שאפשר לדעת על המשקה ...
היפיה הירוקה

קשה היום למצאו אבסינט בעל אחוזים גבוהים של טוג'ון שנמצא בצמח הלענה (woemwood)
בימיוחד בישראל אבל לא חסר האחוז הגבוה של האלכוהול שיש בכול מיני הסוגים השונים
שיוצאים בלי הפסקה לשוק .
בין 40 ל 89.9 אחוז של אלכוהול
והסבר קצר לאלה שאומרים שאין מצב שזה 89 אחוז אלכוהול
המשקה עצמו נחשב לליקר ואיך שהוא עשוי לא מרגישים את הכמות הגדולה הזאת של האלכוהול
לפי כמה אתרים שבדקתי השוואה לוודקה זה כמו הרגשה של 70 אחוז עם אני לא טועה....
ואחרי שמועלים אותו במים הוא נהיה כמו 40 אחוז יכול להיות שאני טועה אבל
זה משהו בכיוון הזה...
שלא תבינו לא נכון ה89.9 אחוז מאוד חזק וזה שרף לי אישית את הגרון ושתינו את זה בלי מים
היה בילתי אפשרי לינשום לרגע קצר כי היתי צריך להוציא את האוויר אפילו שהוצאתי חלקית
אולג מוריס ותמיר (אפשר להגיד) שתו עוד 2 כוסיות או 3 תמיר לא ממש הצליח לישתות את הכוסית האחרונה או לפניה
כי זה שרף לא תגרון והוא הקיא

ולאבסינט החוקי של ארהב
שניכנס לא מיזמן....


אבסינט חזק

אבסינט דיי מסוכן

ויש עוד בקבבוקים שהם אותו המתכון של פעם....
אחד מהם...

ועוד הרבה......
עם אתם רוצים ליראות עוד בקבוקים
באתר
http://www.alandia.de/absinthe/index.php/language/en
כוס וכפית של אבסינט

אז איך שותים???
יש הרבה דרכים לישתות את האבסינט
כמו לישפוך אבסינט לשמפניה או
מוזגים לפי הסדר לתוך כוס שוט 1/3 בייליס 1/3 קלואה 1/3 אבסינט. מדליקים את האבסינט ושותים
אבל לאבסינט יש שיטה יחודית...
מוזגים אבסינט לכוס אבסינט לוקחים את כפית האבסינט המחוררת שמים על הכוס ועל הכפית קוביית
סוכר מוזגים על הסוכ והכפית את האבסינט ומדליקים מחכים שהקובית סוכר ימס לתוך הכוס ואז מערבבים ושותים בשוט....
בברים בצרפת של המאה ה19 היו שמים 2 קוביות

תהנו........

stay classy G.A