לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

הַ גִּ י גִּ י ם - מְ הַ ע וּ גִּ י גִּ י ת

אין לי מה להוסיף לזה, פשוט לא יכול
Avatarכינוי:  עוּגִּיג

בן: 54

Skype:  freetall 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2004    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2004

מתכון מס' 1: מרק תירס בסגנון סיני



לקוראי הקבועים והנאמנים
וגם לאורחים המזדמנים
כיוון שבקריאה ובכתיבה כולכם מתעניינים
מניח שגם בענייני טעם הנכם אנינים,
מוגש לכם בזאת מתכון מחמם
לימי החורף הסוערים, או סתם ליום משעמם.


מרק תירס בסגנון סיני
(הושאל מפנקסה של אמי הטובה
לאחר שעבר בהצלחה את מבחן הקיבה)


המצרכים:
1 גזר
1 בצל
1 תפוח אדמה
שקית גרעיני תירס קפואים (או 2 קופסאות שימורים של גרעיני תירס - מסוננות)
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
2 כפות מרק עוף פרווה
2 כפות שמן תירס
4 כפות רוטב סויה
מלח


אופן ההכנה:




  1. להרתיח קומקום מים.


  2. להכין סיר גדול עם שתי כפות שמן תירס.


  3. לקלף את הירקות.


  4. לרסק את הירקות על פומפייה גסה - ישר לסיר.


  5. לטגן את תכולת הסיר ולערבב עד להשחמת הירקות.


  6. להוסיף כליטר וחצי מים רותחים.


  7. להוסיף לסיר את גרעיני התירס ולהביא לרתיחה.


  8. להוסיף את אבקת המרק ורוטב הסויה תוך כדי בחישה.


  9. לדלל את הקורנפלור בחצי כוס מים ולהוסיף לאט, תוך כדי בחישה.


  10. לערבל בכוס את הביצים בעזרת מזלג.


  11. לצקת את הביצים למרק הרותח דרך כף מחוררת - ליצירת נטיפים בתוך המרק.


  12. מלח - לפי הטעם...


  13. אפשר להוסיף מים רותחים עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

בתאבון!

נכתב על ידי עוּגִּיג , 10/1/2004 14:33  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ע.פ. ב-11/3/2004 23:25



45,798
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעוּגִּיג אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עוּגִּיג ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)