לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

הַ גִּ י גִּ י ם - מְ הַ ע וּ גִּ י גִּ י ת

אין לי מה להוסיף לזה, פשוט לא יכול
Avatarכינוי:  עוּגִּיג

בן: 54

Skype:  freetall 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2017    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

המתכון לעוגת הגבינה המושלמת - באדיבות אמא של עוּגִּיג


מתכון נפלא לעוגת גבינה ללא בצק!

רצוי להכין בתבנית פיירקס.

 

המצרכים:

6 ביצים מס' 1 (רצוי לא מהמקרר)

3 חב' גבינה 5%

1 שמנת חמוצה 15%

2 סוכר וניל

 ½1  כוסות סוכר

½  כוס קורנפלור

½  כוס קמח תופח (אוסם)

מרגרינה לאפיה (לשימון התבנית).

 

אופן ההכנה:

 

1.   לחמם תנור מראש! (175 מעלות).

2.   להפריד את הביצים (חלבונים וחלמונים) לשתי קערות הקצפה.

3.   להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב וקשה.

4.   להקציף את החלמונים עם ½ כוס סוכר ועם 2 סוכר וניל לקצף אחיד, להוסיף את הגבינות, השמנת, הקורנפלור והקמח, ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

5.   לצקת את התערובת לקערת הקצף ולאחד את שתיהן בעזרת כף עץ בתנועות "עטיפה" עדינות.  זהירות! - לא לשבור את הקצף!

6.   לצקת את הבלילה לתבנית פיירקס משומנת היטב (במרגרינה לאפייה).

7.   לאפות במשך 60 דקות בחום של 175 מעלות.

 

אם בסוף האפיה, העוגה החמה "יושבת" מעל שפת התבנית, יש לעזור לה לחזור לתבנית בזהירות עם סכין, על מנת שלא תשקע באמצע בזמן הקירור.

 

חג שמח!

נכתב על ידי עוּגִּיג , 16/9/2006 20:59   בקטגוריות במעגל נחוגה  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של טיל אוילנשפיגל ב-23/9/2006 22:23
 



45,798
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעוּגִּיג אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עוּגִּיג ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)