לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


סאטירה, דמגוגיה זולה, העלבת עובדי ציבור בעת מילוי תפקידם, ציניות, שפה לא תקינה-פוליטית, בעיטות מעל ומתחת לחגורה, הכפשות, השמצות, פיצוצים, מרדפי מכוניות וציטוטים אמיתיים ומדומים של קלינט איסטווד.
כינוי:  מקס הזועם

מין: זכר





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

9/2007

עונת הציד התחילה.


במלחמת לבנון השניה, לא נהרגו מספיק תל-אביבים. ותל-אביבים הם בטח גם
שמאלנים, וכל השמאלנים הם הומואים ומשתמטים. כוס-אומו כל התל-אביבים השמאלנים ההומואים החארות האלה ששותים קפה בשנקין כשיהודים נהרגים בלבנון!!

במצעד הגאווה, ההומואים הגיעו כדי לטמא את בירת הנצח של עם ישראל. ואם הם הומואים, אז הם בטח תל-אביבים, ולכן גם שמאלנים ומשתמטים. כוס-אומו כל ההומואים השמאלנים המשתמטים החארות האלה מתל אביב עם הזוהמה שלהם. כל הפיגועים בגללם!!1!

אחר כך מצאנו את המשתמטים, שפשוט חייבים להיות שמאלנים, ולכן גם תל-אביבים, והומואים. כוס-אומו כל המשתמטים השמאלנים ההומואים התל-אביבים החארות הבוגדים האלה ששונאים יהודים ואוהבים את האוייב הערבי. טפו, בוגדים!!1!!!!1

ויש גם את , בית המשפט העליון, איפה שכולם שמאלנים, אז הם פשוט חייבים להיות הומואים תל-אביבים שלא עשו צבא. כמו האמנים ההומואים האלה. שבטח גם תל-אביבים ושמאלנים. כוס-אומו כל השופטים והאמנים השמאלנים ההומואים התל אביבים הבוגדים האליטיסטים החארות האלה שמשתפים פעולה עם האוייב הערבי ועוזרים להם לרצוח יהודים!!!!!!1!1!!!!1!

זאת רשימת המטרות, ועונת הציד נפתחה רשמית, וכל מי שלא מספיק לאומן, מתלהם, ובעיקר גבר גבר, כדאי שימצא מאורה להתחבא בה.

נכתב על ידי מקס הזועם , 5/9/2007 00:10  
42 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



107,628
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , 20 פלוס , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למקס הזועם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מקס הזועם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)