עוגת שוקולד
זמן הכנה: בערך 10 דקות + 45 דקות אפייה.
דרגת קושי: קל
מצרכים:
לעוגה -
200 חמאה רכה
2 כוסות סוכר
2\1 כוס חלב רותח
1 כפית שטוחה של אבקת אפייה
3 ביצים
2\1 2 כוסות קמח תופח
6 כפות קקאו
2\1 כוס מים רותחים
1 מיכל שמנת חמוצה
1 מיכל דני
לציפוי -
115 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כלים:
תבנית עגולה 26
מיקסר
אופן הכנה:
עוגה -
1. מחממים תנור ל - 180 מעלות
2. מערבלים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים תוך ערבול את שאר החומרים. ממשיכים לערבל במשך כמה דקות.\
3. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ - 45 דקות.
4. מניחים להתקרר.
ציפוי -
1. מרתיחים את השמנת המתוקה.
2. חותכים את השוקולד כמה שיותר קטן ושמים בקערה חסינת חום.
3. שופכים את השמנת הרותחת מעל השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. שמים במקרר עד שהציפוי מתקשה קצת ומצפים את העוגה.
העוגה יוצאת ממש טעימה:)
* העיצוב הוכן ע"י מנהלת האתר Ocean! *
בלוג מספר 407967
תהנו :)
3>