לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

יובלין מתכונים (ע"ר) ^.^


כמו שזה נשמע, רק יותר מתוחכם!

Avatarכינוי: 

בת: 31

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2007

עוגיות שוקולד צ'יפס משופרות!


שלומות

להיום, הכנו את העוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות שיש בעולם!

אם שיפור מיוחד שאנחנו חשבנו עליו!

אז לכן - בבקשה לא להעתיק את המתכון לבלוגכם או לשום אתר אחר בעולם!

החלטנו, אם אין לכם איימל (וגם אם יש),

יש לכם אפשרות לרשום בפוסט הכי עדכעני ולקבל, כל פעם שיש פוסט חדש בבלוג, תגובה בבלוגכם.

כל מה שעליכם לעשות, זה לרשום בתגובות שאתם רוצים וזהו!

אנחנו מאוד מאוד שמחות שזה רק המתכון השלישי וכבר בכל פוסט יש בערך 50 תגובות!

אנחו מאוד נשמח אם תרשמו לנו מתכונים או תמליצו לנו על מתכונים ותתנו טיפים, אנחנו מאוד מעריכות את זה!

אתם גם יכולים סתם לפטפט איתנו (או לפחות איתי..) במסנג'ר-  [email protected]

ולמתכון -

(והפעם עם תמונות )

עוגיות שוקולד צ'יפס

מצרכים:

2\1 1 כוס סוכר לבן (300 גרם) - לדוגמא

300 גרם חמאה - לדוגמא

3 ביצים שלמות - לדוגמא

2 כפיות תמצית וניל

1/4 3 כוס קמח לבן (435 גרם) - לדוגמא

1/2 1 כפית אבקת סודה לשתייה - לדוגמא

קורט מלח - לדוגמא

חבילת שוקולד מכל סוג(לבן, חלב, מריר)

 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. - תמונה פה.

2. שמים בקערת המיקסר את הסוכר והחמאה. מערבבים בקרס הגיטרה במהירות בינונית (אפשר גם לערבב ידנית בכף עץ).  - תמונה פה.

3. מוסיפים למיקסר את הביצים ותמצית הווניל תוך בחישה.

4. מכניסים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ביחד לקערה קטנה (תמונה פה) ומוסיפים למיקסר כף אחר כף, תוך בחישה במהירות איטית. - תמונה פה.

5. מוסיפים לעיסה את השוקולדים החתוכים ומערבבים בכף עד לפיזור אחיד. - תמונה פה.

6. בעזרת 2 כפיות (או בעזרת היידים) מניחים גושים בגודל כפית גדושה של עיסה במרחק 4 ס"מ זה מזה, בתבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה.  - תמונה פה.

7. אופים בחום בינוני 180° כ-10-20 דקות, או עד שהעוגיות משתטחות ומזהיבות.  - תמונה פה.

8. מוציאים מהתנור כשהעוגיות עדיין רכות במקצת ומשאירים להתקשות. - תמונה פה.

 בתאבון!

אה, דרך אגב, המון תודות על הכפתור לינקוק המדהים הזה!

אוקי, שחכתי מי נתן לנו אותה  אז, מי שנתן לנו אותה - נא צור איתי קשר בתגובות. וכדאי שלא תעלבי - פרח  בשבילך


 

נכתב על ידי , 28/10/2007 19:47  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של יובלין מתכונים (ע"ר). ב-18/11/2007 11:20



9,143
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליובלין מתכונים (ע"ר). אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יובלין מתכונים (ע"ר). ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)