לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My Rant


"מי שמזדיין בשירותים, סופו שיעשה פיפי במיטה" - ע' דוט-קום, אינטלקטואל והוגה דעות.

Avatarכינוי: 

בן: 39

MSN: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2008

בירה נשר


מהצד זה כנראה נראה כמו סצינה מתוך "24". דמיינו אותי יושב פה באמצע סלון ריק להוציא שולחן קטן עם לפטופ, ומתכנן פיגוע שישמיד את ארצות-הברית.
תוך שניות ספורות ג'ק באוור יפרוץ לדירה, יקשור אותי ויאיים לפוצץ לי את המוח אם אני לא אגיד לו איפה הפצצה.

טרוריסט או לא, התקינו לנו אינטרנט. אני לא צריך לסמוך על השכנים יותר. נשאר רק לקנות ראוטר אלחוטי ולקבל את הלפטופ שלי חזרה מתיקון, וזה בכלל יהיה סבבה.

בא לי להתחיל משהו חדש. אני די מצפה כבר לסמסטר הבא כדי לקחת קורס בטכניון.
פשוט, כל יום כשאני חוזר לדירה בסביבות 5 וחצי אני די משתעמם.
מצד אחד, אני עייף מדי כדי לנסוע לחיפה ולצאת או משהו כזה. מצד שני אני צריך איזשהו עיסוק יותר מעניין מלבהות בשותף שלי וחברים שלו חורשים על שיעורי הבית שהם קיבלו מהטכניון. ניסיתי לשכנע אותם לצאת לאיזה פאב אבל בינתיים הם לא זורמים. הטכניון הזה זה לא צחוק, מסתבר. ממש קורעים אותם שם עם שיעורי הבית. ולכל אחד יש שאלות שונות, ככה שאי אפשר פשוט להעתיק מהרפרנס כמו שאני הייתי רגיל לעשות. עסק רציני, ללמוד בפארק-היורי.
אני צריך משהו משלי לחרוש עליו, אבל בקטנה. לא יותר מדי. קורס אחד בסמסטר יתאים בול.

אתמול העברתי עוד שיעור במתמטיקה בבית הספר בקרית-ים. הפעם הגיעו ארבעה תלמידים, ולא שניים. אני מקווה שהם פשוט מכפילים את עצמם כל שבוע ובפעם הבאה יגיעו שמונה.
השיעור עבר לגמרי בסבבה. מאוד נהניתי, וגם ראיתי עליהם שהם נהנים ואוהבים אותי. זה בכלל שאני בחור שנון, זורם וכריזמטי מצד אחד, ומצד שני אני לא מתעסק בשטויות אלא אשכרה מלמד אותם משהו. כל המורים צריכים להיות כמוני, ברצינות.

בסוף השבוע, כשהייתי בנתניה, השותף שלי הזדיין על המיטה שלי.
בהתחלה זה קצת ביאס אותי אבל כשהבנתי שהוא דאג להעיף את המצעים שלי לפני זה חשבתי שזה לא ממש משנה. אני גם יכול להבין אותו. המיטה שלו קטנה ולא נוחה, וחוץ מזה מישהו אחר הזדיין עליה באותו זמן, אז זו בכלל לא הייתה אופציה מבחינתו.

מחר חוזרים לנתניה, הצעות לבילוי בסופ"ש יתקבלו בברכה :)

עתודאי.קום,
נשר
נכתב על ידי , 3/12/2008 23:41  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



107,634
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , אקטואליה ופוליטיקה , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעתודאי.קום אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עתודאי.קום ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)