לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שקופה


לא אפחד מהכינות, אלמד להכיר את עצמי וכך יאמינו שחי אני


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2008

מזוכיסטית (מומלץ מאוד לסוטי הדרך)


בדרך כלל אני כותבת כאן שירים אבל היום אני רוצה לשטף (את עצמי, כאן בבלוג)

כאן בבית החולים כפר שאול רציתי יותר , יותר מטורף , יותר מורגש..יש אנשים שמדמיינים בית חולים למשוגעים כמקום שישנו אינסוף טראנס ובכן זה לא כך זה מקום של אנשים שמדברים בניהם על רגשות ועל תרופות וזהו

אבל אני אתמול רציתי להרגיש את הסרט שבטלויזיה וכך היה..

את האטב ששייך לניירות שמרתי בתיק הצמוד אלי כבר חודשיים וחצי אתמול עם הרבה שנאה למחייבות כלומר למציאות , שלפתי אותו ישירות וכלפי מעלה במהירות בתוך רגל ימין . כל כך הרבה זמן לא הרגשתי את זה , ממש חצי אורגזמה, ומי שאוהב הנאה מוטרפת הלא לא ימשיך עוד ועוד? ולרגל שמאל ואני לא עושה הפליות והדיים הצטרפו לרשימה ואז שכבר חוסר השליטה הכניס אל התמונה את הבטן היפה ההופכת בעשרים שניות ללא!

הלחיים האדומות זעקו ליחס גם רק הקול הקטנטן של שפיות הוציא אותי מחדר השירותים הישר את חדר האחיות..לא עבר זמן וקיבלתי זריקה כזו דוקרת במיוחד מאחות שלמזלי הייתה מוכרת לי, עדיין יש גבול לגבול היכולת ולאחרי מחלקה א'.

אם משהו רוצה לתסרט מחלקה א' היא הסמל של בית חולים פסיכיאטרי, אין יותר מושלם מוטרף גמור ומוגמר מזה, אך הגעתי בלילה , מספיק בשביל חברה לחדר שאמרה שאם לא אומר לה את השם שלי היא תקום לחנוק אותי שם בחדר החשוך וסופרת 10, 9, 8 לא ידעתי אם לפקוח את עניי או לא , השם התערב הוא יודע את הגבול שבין הנאה לסבל ואחות הופיע ולקחה את החברה לחדר בידוד.

התרופות והזריקה והתרופה שמצאתי בחדר האחיות שממש מתחת לאפם אספתי מהרצפה נתנו לי בגוף רגש קשה וחזק של קריז של סמים קשים. כאן נגמר הסיפור שבתוך הסיפור, בבקור קמתי לחדר עם נשים ללא כל התחייבות לשיטוף פעולה עם החיים, בתוך תוכי אני לא רוצה להיות כך באמת, וגם השם יודע, אז יצאתי משם באחת עשרה וחצי בבוקר, ויודעת חזק שאני בחיים!!!

 

נכתב על ידי , 14/2/2008 20:50  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 45

תמונה




770
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , משוגעים , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להיללי וגם לך אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על היללי וגם לך ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)