לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

כל העולם כולו גשר צר מאד, והעיקר לא לפחד כלל


כינוי: 

בת: 63



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


12/2004

עוגת גזר


 

למרות הכל זה יום יצירתי ביותר

מצאתי את המתכון של עוגת הגזר אצל skin,

כתבתי על זה באופטימיות יתרה שבאמת אכין אותה אי פעם

ניגשתי למטבח, והנה נחה עלי המוזה (וגם הגזרים הגיעו לשלב של כמעט אל-חזור לכיוון הפח)

קילפתי, ריסקתי, עירבבתי, הוספתי (אגב - קמח מלא וסוכר חום), בתבנית ולתנור, וזה מה שיצא.

 

 

 

 

 

 

 

הריח - ריח של גזר, הקינמון נותן ארומה נוספת, ואגוז המוסקט מוסיף משלו

אבל עדיין ריח של גזר.

חתכתי, צילמתי, חיכיתי שיתקרר,

נתתי לבנים לבחינה ראשונית,

ועוד מעט אין עוגה.

מה שאומר שבהחלט הצליח.

 

עוגת גזר (מקור אינו ידוע)

 

המצרכים:

3 ביצים

1 כוס סוכר

חצי כוס שמן

1 וחצי כוסות קמח

חצי כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית אבקת אפיה

חצי כפית קינמון טחון

רבע כפית אגוז מוסקט טחון

חצי כוס צימוקים (לא חייבים)

חצי כוס אגוזי מלך

2 כוסות גזר, מגורד דק

  

אופן ההכנה:

 במיקסר מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים שמן בזרם דק.

מוסיפים קמח ותבלינים ומעבדים היטב לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים צימוקים ואגוזים, ורק בסוף גזר.

מחממים תנור ל 180 מעלות.

 יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ – 45 דקות.

 

 

נכתב על ידי , 25/12/2004 15:59   בקטגוריות אוכל  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרוח ים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רוח ים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)