ממרח שנותן תשובה כמעט מלאה לאלו שלא יכולים לאכול שוקולד
מצויין לציפוי עוגות, לאכילה בכפית, ולעוד דברים שהפוסט הזה מנוע מלהזכיר.
חומרים:
200 ג' חמאה
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס אבקת חרובים
1 כפית תחליף נס קפה
1 כפית וניל/רום/קוניאק וכו'
1 כף מים
2 ביצים
הכנה:
להמס חמאה בסיר, להוסיף את שאר החומרים בלי הביצים ולבשל עד שהסוכר נמס (לא לשרוף.
לחכות שיתקרר קצת, להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה, ולערבב במהירות - שלא יתקרשו (כדאי עם בלנדר ידני).
* עוגת חרובים -
אפשר להכין לפי כל מתכון של עוגת שוקולד המבוססת על אבקת קקאו
רק להחליף את הקקאו באבקת חרובים בדיוק באותה כמות.
שיהיה יום מתוק וטעים