לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

כל העולם כולו גשר צר מאד, והעיקר לא לפחד כלל


כינוי: 

בת: 63



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


7/2005

קרם חרובים


 

ממרח שנותן תשובה כמעט מלאה לאלו שלא יכולים לאכול שוקולד

מצויין לציפוי עוגות, לאכילה בכפית, ולעוד דברים שהפוסט הזה מנוע מלהזכיר.

 

חומרים:

200 ג' חמאה

3/4 כוס סוכר חום

1/2 כוס אבקת חרובים

1 כפית תחליף נס קפה

1 כפית וניל/רום/קוניאק וכו'

1 כף מים

2 ביצים

 

הכנה:

להמס חמאה בסיר, להוסיף את שאר החומרים בלי הביצים ולבשל עד שהסוכר נמס (לא לשרוף.

לחכות שיתקרר קצת, להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה, ולערבב במהירות - שלא יתקרשו (כדאי עם בלנדר ידני).

 

* עוגת חרובים -

אפשר להכין לפי כל מתכון של עוגת שוקולד המבוססת על אבקת קקאו

רק להחליף את הקקאו באבקת חרובים בדיוק באותה כמות.

 

שיהיה יום מתוק וטעים

 

 

 

 

נכתב על ידי , 20/7/2005 10:17   בקטגוריות אוכל  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרוח ים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רוח ים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)