לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

כל העולם כולו גשר צר מאד, והעיקר לא לפחד כלל


כינוי: 

בת: 63



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


11/2006

חומוס חם - הכי טעים


 

קילו חומוס יבש

להשרות בבוקר, בערב לבשל עד הרתחה, לשים בתנור על חום של 100 מעלות לכל הלילה

בבוקר - למעוך (אפשר עם מועך פירה, אבל אני הולכת על מכשירים חשמליים),

להוסיף -

הרבה טחינה גולמית

מי בישול - כמה שצריך

שום

שמן זית

לימון - הרבה

מלח

פלפל

ותמיד אפשר לגוון עם עוד תבלינים, אבל בחיי שזה מספיק.

 

להגיש חם, עם שמן זית למעלה, ואפשר לשמור כמה גרגרים לקישוט במרכז.

עוד אין תמונה, אבל כשיהיה - אם אספיק לצלם לפני שזה נעלם - אז ברור שאשים כאן, איך לא.

 

 

נכתב על ידי , 27/11/2006 18:04   בקטגוריות אוכל  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 50 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרוח ים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רוח ים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)