קילו חומוס יבש
להשרות בבוקר, בערב לבשל עד הרתחה, לשים בתנור על חום של 100 מעלות לכל הלילה
בבוקר - למעוך (אפשר עם מועך פירה, אבל אני הולכת על מכשירים חשמליים),
להוסיף -
הרבה טחינה גולמית
מי בישול - כמה שצריך
שום
שמן זית
לימון - הרבה
מלח
פלפל
ותמיד אפשר לגוון עם עוד תבלינים, אבל בחיי שזה מספיק.
להגיש חם, עם שמן זית למעלה, ואפשר לשמור כמה גרגרים לקישוט במרכז.
עוד אין תמונה, אבל כשיהיה - אם אספיק לצלם לפני שזה נעלם - אז ברור שאשים כאן, איך לא.