אם יש משהו שאני מכורה אליו, זה ללא ספק מוצרים לאמבטיה.
פילנגים, סבונים, קרמים, שמנים, הכל כולל הכל. פעם אפילו הייתי מחזיקה בארון כל מיני מוצרי טיפוח כאלו שצברתי במשך השנים, אפילו בלי להשתמש, עד שהחלטתי שאני זורקת את כולם.
אני אוהבת לבקר בחנויות שמוקדשות לדברים האלו, אני מכורה לריח של הסבונים השונים והקרמים, אני יכולה להסתכל, לבחון ולהריח, ואף פעם לא יימאס לי. ובעיקר אני רוצה לקנות את הכל. הריחות והצבעים – עושים לי את זה. זה גורם לי לרצות לגור בתוך חדר אמבטיה ענק.
אפילו ביקור בסופר פארם זה כיף בשבילי. אין דבר יותר מהנה מלהסתכל על כל השמפואים, המרכים, הדיאודורנטים, הקרמים, הסבונים, וכל שארי מוצרי הטיפוח. הכל כל כך מזמין וקורא לי "קני אותי, קני אותי!"
אין, כל פעם שאני נכנסת לסופר פארם, אני מרגישה שונה. מין אווירה ריחנית ונעימה שכזו.
ההנאה הקטנה של החיים שלי, היא המקלחת. לעשות מקלחת זה כיף צרוף, פינוק קטן ולקיחת פסק זמן מהחיים. אחד מהדברים שיחסרו לי בצבא, זה הפינוקים של המקלחת.
אין הרגשה יותר טובה מלעשות פילינג לגוף ולפנים, למרוח מסיכות על הפנים והשיער, למרוח קרמים, לשים חמאת גוף על כפות הרגליים, ואח"כ לצאת מהמקלחת כשכולך ריחנית ונקייה. אפילו גם אם אחר כך את סתם הולכת לישון. זה גורם לך להרגיש כמו מלכת האמבטיה.