לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

משחקים באבא ואמא


בלוג חד-נושאי לפניך. פתחנו את הבלוג בתחילת ההריון הראשון ונשארנו מאז. שנינו כותבים כאן בעיקר על הבנות אמילי ואיווה (פעם היה לנו עוד בלוג בסביבה).

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2007

קצרצר - חברים או שינה


אתמול אחרי הלימודים נסעתי לייצג אותנו ביומולדת של חברה (מזל טוב זאני!!!), אמילי נשארה עם אבאל'ה בבית (ההורים משני הצדדים לא יכולים לשמור עליה).

נהנתי, נורא התגעגעתי לחברות שלי, הן מאוד חסרות לי. א-בל אמילי נרדמה ברבע לתשע (נו בטח כי אני לא בבית) ואני הגעתי הבייתה לקראת חצות וצריכה לקום מוקדם לעבודה. שנאתי את זה שבזמן שישבתי שם ודיברתי איתם לא יכולתי שלא לחשוב על זה שיכולתי לישון, הרגשתי שהמונה דופק, אוף.

אבל אני בהחלט לא מצטערת הייתי צריכה קצת (באמת קצת) זמן שפיות איתם.

אמילי דווקא ישנה טוב (התעוררה פעמיים אבל מי סופר) עד הבוקר, כך שישנתי כמעט כמו בדרך כלל (6 מטכ"לי), אבל המחשבה על זה שיכולתי לישון עוד שלוש שעות... חמדנות לשמה.

נכתב על ידי , 10/9/2007 07:47   בקטגוריות תלונות  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של margi ב-10/9/2007 20:43



Avatarכינוי: 

גיל: 47

תמונה




156,057
הבלוג משוייך לקטגוריות: משפחתי וחיות אחרות , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאמאל'ה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אמאל'ה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)