לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

זאב בודד


השקר הוא האמת היחידה

כינוי: 

בן: 34

MSN: 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2008    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2008

לא משהו מעניין


משום מה מהבוקר אני רוצה ליכתוב על היום הולדת שהיה לבת דודה שלי אתמול

 

תאמת היה דיי בסדר...

הגענו לשם עם ההורים, אמרתי לה שלום, מה נישמע, מזל טוב

ובעיקרון אחרי זה אמרו לנו להיתיישב לאכול(היא עשתה על האש בפארק אחד)

האוכל לא שהיה כל כך גרוע, אבל הוא פשוט כולו לא היה מבושל מספיק, באמת שמישהו צריך ללמד את הבן אדם איך מבשלים בשר

ואני לא מיתכוון להגיד שאני כל כך טוב בזה...אבל עדיין.

 

החברים של בת דודה שלי התחילו להגיע, ומרגע לרגע התחלתי פשוט להיגעל מהדבר, אני בכל שנה מגיע מסיבה לא ידועה

כניראה בישביל להראות שאני עדיין חיי...

זה לא שזה כזה משנה למשפחה שלי זה פשוט להזכיר את זה לבת דודה שלי, ולהזכיר לעצמי מי היא...

ברגע מסויים הדלקתי לעצמי מוזיקה וסתם התחלתי לטייל בפאק, אמא שלי כבר היתה דיי שתויה, ואבא שלי שמר עליה ועל אחותי

אז לא היה להם אכפת באמת...שאר האורחים לא יודעים אפילו מי אני, ומי שיודע גם לו לא היה אכפת שאני נעלם...

 

ברגע מסויים עצרתי ליד מישהי שגם כניראה הרגישה לא קשורה לכל העיניין והיא ישבה על נדנדה

שאלתי אותה אם אפשר להיצטרף אליה וסתם התחלנו לדבר קצת...

בסופו של דבר איכשהו היא שאלה אותי "מי אתה? חבר שלה?", ברגע שעניתי שאני בן דוד שלה הבחורה נידהמה

מיד קפצה הערה "איך זה? אבל אתם בכלל לא דומים..."

סוף סוף מישהו שהסכים איתי..למשהו רוב האנשים לרוב אומרים שכולם דומים לכולם(בימיוחד כשזה בתוך מישפחה, אני בספק שהם בכלל מיסתכלים על הפנים או בתמונה או מה שזה לא יהיה בכלל), סוף סוף מישהי שהסכימה שלא כולם דומים כל הזמן...

פאק אני אפילו לא יודע למה אני חופר על זה פה

אהה ולכל המפגרים, לא, לא התחלתי עם הבחורה, פשוט היא היתה האדם היחיד בסביבה שאפשר היה לדבר איתו, כי הוא לא היה שתוי ולא היה מהחבורה של בת דודה שלי(העדפתי את השתויים)

 

קיצר לא משנה

ביי...

אין לי מושג למה אבל אני לא מרגיש טוב

אז תהנו מהחיים

ומיאו

נכתב על ידי , 27/6/2008 19:54  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של GingerGin ב-15/7/2008 03:07
 



השקר הוא האמת היחידה


לאחרונה עברתי קצת על הבלוג שלי מתוך שיעמום ושמתי לב שסיפור שכתבתי בימיוחד בישביל לפרסם בבלוג

לא מפורסם פה משום מה

אז החלטתי לתקן את העיניין :)

 

 

השקר הוא האמת היחידה

ג'פרי וארנולד היו תאומים, זמן קצר לאחר היוולדותו ארנולד מת, אך המישפחה לא סיפרה על כך לאיש. בזמן שג'פרי גדל הוא הפך לנער פופולארי, ויפה תואר בעיניי הבנות, כמעט כל אחת היתאהבה בו ישר ממבט ראשון, כל האנשים חשבו שלג'פרי יש אח תאום, אך כיוון שמעולם לא רואים אותו אז חשבו שהם תאומים לא זהים וארנולד הוא מכוער לעומת ג'פרי יפה התאור.

בזמן שהיה בתיכון ג'פרי החליט שנימעס לו שכולם חושבים שאחיו המת הוא בעצם מכוער ואליו מיתייחסים רק בגלל מראהו, אחרי הכל כבר מעל למחצית מהבנות בתיכון ניסו להתחיל איתו ואף לא אחת מהן הכירה אותו, נימעס לו מכל העיניין והוא החליט לעשות דבר מה בנידון. באותה תקופה שני הוריו שהו בחו"ל והוא החליט לנצל זאת, הוא זייף מיכתב מאמא שלו לגבי כך שהוא חולה מאוד והוא לא יוכל להגיע לבית הספר עד להודעה חדשה. ג'פרי הלך ברחוב וחשב איך להראות לכולם איזה בן אדם הוא ושארנולד הוא לא מכוער כמו שכולם חושבים. הוא לא ידע איך בדיוק הוא מיתכוון להראות לכולם שארנולד בעצם יפה או איך להראות להם את עצמו, כי לא יאמינו לו אם הוא יגיע לבית הספר ויציג את עצמו כארנולד ולא יקשיבו לו אם הוא ינסה להראות מי הוא, משום שכולם בטוחים שארנולד מכוער והם יודעים איך ג'פרי ניראה, באותו הרגע החל לרדת גשם אך הוא המשיך ללכת כאילו שהוא אפילו לא שם לב לגשם. פיתאום לרגע אחד ג'פרי נעצר אל מול שלולית והביט בבבעותו "הבנתי" הוא הכריז בקול ושם לב שהוא מושך אל עצמו צומת לב רבה בהרבה ממה שרצה. ג'פרי הלך לחנות המסכות וקנה מסכה פשוטה שמסתירה את אזור העינים בלבד.

למחורת בבוקר הוא לבש את המסכה והגיע לבית הספר כרגיל, רוב האנשים היסתכלו עליו במבטים מוזרים והוא הבין שהוא מצליח למדי לשטות באנשים בבית סיפרו. הוא עבר היתלחששויות רבות בדרך לכיתתו, ורבות עוד יותר בכיתתו, כאשר המורה ניכנס לכיתה הוא אמר לכל התלמידים לשבת, ואז נופף בידו לעבר ג'פרי שיגש אליו. ג'פרי ניגש למורה והמורה הורה לו להוריד את המסכה, הוא סירב לעשות זאת ואמר שהוא תמיד עטה מסכה על פניו, המורה לא הבין תחילה ואז ג'פרי הסביר לו שהוא בעצם ארנולד ובגלל שאחיו חולה מאוד כרגע אז הוא יצא מהבית בישביל להשלים חומר לימודי בישביל אחיו ולהעביר לו אותו. המורה המשיך לתחקר אותו בשקט ושאל מדוע הוא לא הגיע מעולם לבית הספר ליפני כן, משום כך הוא המציא על המקום שהאזור ליד העיניים שלו מאוד רגיש לשמש ועדיף שהוא לא יחשף לשמש יותר מדי. המורה קיבל את התירוץ והכריז בפני הכיתה שיברחו את אחיו של ג'פרי את ארנולד, כל ההיתלחשויות הופסקו בין רגע, בכיתה ניהיה שקט יותר מבבית קברות, רוב האנשים לא קלטו לגמרי את מה שהמורה אמר, אחד התלמידים הרים את ידו ושאל "המורה האם זאת בדיחה או משהו? ארנולד מעולם לא יצא מביתו והנה פיתאום הוא מופיע?", כל הכיתה היתמלאה צעקות אחרי השאלה והיה אי סדר מוחלט עד שג'פרי הרים ידו ומיד שרר שקט בכיתה, הוא עיווה מעט את קולו והחל לומר "אחי, אמר לי שזה אמור לעבוד, שאם אני ירים את היד כולם ישתקו ויתנו לי לדבר, אז אני אגיד לכם שוב את מה שהמורה אמר, אחי חולה מאוד עכשיו, ואני עכשיו פה בישביל שאני אוכל להעביר לו את החומר הנילמד בכיתה, לא הגעתי מעולם משום שאזור עיניי רגיש מאוד לשמש... אך החלטתי שאולי כדאי שוב פעם לנסות לצאת אל השמש בישביל לעזור לו" כשסיים את המישפט וחזר למקומו כל הכיתה היתה בהלם, השקט חזר להיות כמו בבית קברות.

לעומתו כשהציג את עצמו כג'פרי שכולם היו תמיד מסביבו כאילו הוא מרכז העולם הם לא ממש היתקרבו אל ארנולד, ניראו כאילו הם חוששים ממשהו, הוא היסתובב לו בהפסקות בבית הספר לבד ואחרי הלימודים הוא ראה שעדיין כולם סביבו כל היום רק שעכשיו במרחק מה. כבר ביום למחורת לא ממש הבחינו בו ולא היתעניינו בו, אחרי הכל הוא לא היה ג'פרי בעיניהם אלה הם האמינו שזה ארנולד, ג'פרי הבין באותו הזמן איך מרגישים האנשים הלא פופולארים בבית סיפרו, אחרי הכל כארנולד אף אחד מבין חבריו אפילו לא היסתכל לכיוונו.

במהלך הזמן הוא התחיל להיתקרב אל האנשים, ותוך זמן קצר יחסית כשבועים הוא שוב ניהיה הכי פופולארי בבית הספר, אך הפעם בדמות ארנולד ולא בגלל איך שהוא ניראה אלה בזכותו, בזכות האופי שלו. ג'פרי היה שמח שאנשים התחילו באמת להכיר אותו אך בו זמנית הרגיש נורא שהוא היה צריך להיתחזות לאדם אחר בישביל שאנשים יכירו אותו. הוא השיג את 2 מטרותיו האנשים לא חשבו יותר דברים רעים על ארנולד, והם הכירו אותו. יום אחד הוא הגיע לבית הספר וביקש מכולם להגיע ביום למחורת חצי שעה ליפני תחילת הלימודים, הוא תיכנן לספר להם הכל אך לא היה בטוח כיצד יעשה זאת. ביום למחורת לפי בקשתו כולם הגיעו חצי שעה מוקדם יותר והביטו בו, ג'פרי ביקש מכולם שקט ואמר להם: "אני ג'פרי ולא ארנולד, ארנולד מת עוד כשההינו תינוקות, פשוט מישפחתי מעולם לא סיפרה זאת לאיש", שרר שקט מוזר עם מטח באוויר בזמן שדיבר, ג'פרי המשיך במה שאמר "לא רציתי שיחשבו דברים רעים על אחי המת בגלל זה עשיתי את זה וגם באותו הזמן גיליתי דבר מאוד חשוב" הוא הפסיק לרגע את דבריו ופיתאום נישמע קול מאחד מהאנשים שם ששאל אותו "מה גילית?", ג'פרי חשב לרגע ואז אמר "שהשקר הוא האמת היחידה שלי".


 

נקווה שנהנתם

מיאו

^^

נכתב על ידי , 1/6/2008 20:08  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Sivan ^^ ב-19/6/2008 02:53
 





9,550
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל&#9571;Dark&#9568; אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על &#9571;Dark&#9568; ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)