לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

בת: 37





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2008

זכרונות שמעלים חיוך


(אם לא נכחתם באירוע עצמו, לא תבינו כלום... אבל זה לא משנה, העיקר שאני יודעת במה מדובר)

 

@ איחרתי למבחני מיון לכיתה א' (כן, באוקראינה עשו מבחנים בשביל לקבוע את ה"רמה שלי" ולדעת באיזו כיתה לשבץ אותי - היו שלוש כיתות מקבילות ברמות שונות). בקיצור, לא ממש יכולתי להיבחן בגלל מחסור בזמן ובנוסף לכך - נתנו לי עפרונות לא מחודדים ולא יכולתי לצייר כלום. המורים שבדקו את המבחנים שלי ואמרו שאני ילדה מוגבלת (בערך) שלא יודעת לכתוב/לצייר ולהבדיל צבעים. רק אחרי שעשו לי מבחן חוזר, הכל הסתדר :)

@ בכיתה ו' למורה לחשבון לא היו מספיק טפסי מבחן, אז היא אמרה שאני לא צריכה להיבחן ונתנה לי 100!!! (פעם הייתי כמעט חכמה)

@ בכיתה ה' הלכתי לשיעורי חשבון של כיתה ו' כי היה לי משעמם בכיתה שלי :)

@ אי שם במהלך הכיתות ה'-ו' עשיתי חרם על ילדה אחת. אפילו שעכשיו אני מרגישה קצת אשמה, אז זה הרגיש מיליון דולר.

~/~/~/~/~/~/~/~/~/~/~/~/~

@ בכיתה י' שברתי אצבע במהלך משחק כדורסל. באופן מפתיע, זה שיעשע אותי כבר מההתחלה. צחקתי על עצמי מרגע שאמרו לי שיש שבר באצבע :)

@ במהלך כיתה י"א שיחקנו משחק מוזר על שולחן בכיתה (לא משהו יותר מדי סוטה, תרגעו!) וכשישבנו עליו - הוא פשוט התמוטט.

@ בכיתה י' נזרקתי מהכיתה בשיעור השלמה בלשון, שהיה בחופשת פסח.

@ לפני כחצי שנה, בלונה פארק צעקנו WOO HOO, וכל פעם שאני נזכרת בזה - זה גורם לי לחייך :)

@ העתקות במבחנים בספרות (כל מיני סוגים של העתקות)

@ בטקס השבעה של גל בכותל צעקנו "WOO HOO" (מוטיב חוזר, הא?)

@ "סינקדוכה"

@ שיעורים של אבי חן... כל פעם שאני נזכרת בהם - אני לא יכולה שלא לחייך

@ תקופת פסיכומטרי היא זיכרון אחד גדול בפני עצמו. השיעורים, התירגולים, הבדיחות... יאיר... (כל מילה מיותרת)

@ כל פעם כששלמה שחף אמר "Big big 0"

 

באופן כללי, תקופת התיכון עמוסה בזכרונות קטנים ונחמדים. הרבה אירועים ואנשים שאני לא רוצה לשכוח אותם. פשוט רציתי שיהיה משהו קטן שיסכם חלקיק קטנטן מכל זה.

נכתב על ידי , 9/1/2008 16:57  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



8,738
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 18 עד 21
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל(: ויקוש :) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על (: ויקוש :) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)