לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

כל מי שאי פעם בנה גן עדן חדש, שאב את הכוחות לכך מהגהנום האישי שלו


לא הבטחתי מצע של שושנים. גם לא הבטחתי צמחים אחרים. מבטיחה לנסות, גם אם על הדרך יהיו טעויות. למי שהסגנון לא נאה, שלא יקרא בבלוג הזה.

כינוי:  הגר

בת: 43

ICQ: 157383187 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2006

במלחמה כמו במלחמה


יש דבר כזה שאין דבר כזה.

 

משו שקיבלתי במייל:

בחור טייל ברחובות פריז ולפתע ראה כלב רוטוויילר תוקף ילדה קטנה. מייד קפץ הבחור על הכלב, נאבק בו וחנק אותו. הילדה יצאה בשריטות קלות בלבד כך גם הבחור. מיד הגיעו כתבי טלוויזיה נלהבים ושאלו את הבחור: אמור לנו מה שמך? כל פאריס תשמע עליך, והכותרת הראשית בעיתון מחר תהייה: "גיבור פריזאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מפריז. הכתבים: או. קיי, אז כל צרפת תשמע עליך והכותרת מחר בעיתון תהיה: "גיבור צרפתי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מצרפת. הכתבים: או. קיי, אז כל אירופה תכיר אותך והכותרת תהיה: "גיבור אירופאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מאירופה. הכתבים: אז מאיפה אתה!? הבחור: אני מישראל. הכתבים: או. קיי, אז כל העולם ישמע עליך והכותרת מחר בכל העיתונים תהיה: "ישראלי הרג כלב של ילדה קטנה".

 

התקשורת העולמית בהחלט לא בצד שלנו. אבל זה הרבה בזכות כל מיני שיפוצים של האמת. למשל גופות שצולמו מספר פעמים בסצנות שנות.  והינה המחשה קצת יותר ברורה  של בימוי סצנות ויצירת מציאות אחרת:

 

 

נראה לכם שתהיה הפסקת אש? פחחח...

אני עדיין חושבת, מה שחשבתי בהתחלה. תהיה מלחמת עולם שלישית. נסראללה משחק אותה כל-כך יפה; מדבר רהוט ולעניין, מאשר את הסמת החיבוללא להפסקת האש, בהסתייגות כמובן... "כל עוד האויב הציוני על אדמת לבנון, זכותי להגן על אזרחי לבנון". ומנגד יש לנו את אולמרט שמפציר כי כל עוד ירו קטיושות על ישראל, לא נצא מלבנון, את פרץ המגמם, שנוספו לו "תיקים" בעין שמאל, בקול רועד... כן ככה נסראללה יזכור אותך... שר ביטחון הכי מביש שהיה למדינה הזאת.

והכי מגוחך, לחתום על הסכם הפסקת אש כאשר הסיבה שבגללה יצאנו לממחמה המזויינת הזאת: החטופים, כלל לא מוזכרים בהסכם פרט לאיזו שורה לצאת ידי חובה במבוא (שהוא בילתי מחייב...). 

 

נכתב על ידי הגר , 13/8/2006 17:05  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של עידן דורפמן ב-15/8/2006 01:00



הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , 20 פלוס , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להגר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הגר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)