לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

המקום של ג'וליאנה


מפרקת את עצמי ומנסה להרכיב מחדש

Avatarכינוי: 

בת: 50

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2011    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

4/2011

36


היום לפני 36 שנה הגעתי לעולם.

יום כיפי במיוחד שכלל קפה ועוגה למיטה, טיול בנמל ת"א עם טוליו ונולון שכלל גם שפריצים נחמדים של ים סוער במיוחד ששימחו אותנו מאד, ארוחה במקס ברנר  ושני זוגות עגילים יפהפיים (ודומיננטיים!)של אורנה לאלו (אני בחרתי, המדיניות הזוגית שלנו היא לבחור יחד את המתנות שלנו)

הפתיע אותי שקיבלתי כל כך הרבה תשומת לב גם מחברות מתקופות אחרות. חשבתי שהחגים עשויים להשכיח את התאריך (זה כבר מזמן משהו שאני לא נעלבת ממנו). זה כיף להרגיש שאני מוקפת בכל כך הרבה חברות נהדרות. למשל זו שעבדה איתי לפני חמש שנים ועדיין זוכרת את יום ההולדת שלי ושל נולי.זה ממש מרגש.

הכי אני שמחה שלמרות התקופה הקצת לחוצה שלנו הצלחתי להיות שלווה ושמחה ביום הזה ולהיות עם לב פתוח לקבל את כל האהבה והשמחה. זה נהדר להרגיש אהובה.

 

מאחלת לעצמי שנה בה אצליח לפנות זמן ליצירה, למודעות גופנית (לרזות! הבגדים ממש לוחצים לי), לפתיחות מחשבתית. שנה בה הזוגיות שלנו תעלה ותפרח (ובעיקר נמצא לה זמן), שנה של הורות משמחת מלאת גילויים ושינויים.ובעיקר שתמיד תהיה אהבה.

 

נכתב על ידי , 20/4/2011 19:19  
26 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ג'וליאנה ב-25/4/2011 16:28



106,611
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לג'וליאנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ג'וליאנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)