לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

המקום של ג'וליאנה


מפרקת את עצמי ומנסה להרכיב מחדש

Avatarכינוי: 

בת: 50

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2014    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

7/2014

הצטרפנו למועדון הטילים


הצטרפנו למועדון הטילים.החלק הכי קשה הוא כמובן להסביר מצב סבוך לילד בן כמעט 8 ולהשרות עליו ביטחון אבל אני מרגישה שעמדנו בזה די יפה בסך הכול. האזעקה אצלינו חד משמעית מאד ודי מחרידה אבל אני כבר הופכת להיות מכוונת בתדר לכל מה שנשמע כמו אזעקה וזה יכול להיות מנוע של מכונית או אמבולנס וזה קטע פחות סימפטי. מרגישה את המתח בגוף שלי וגם את חוסר השינה.

 

עדיין ההפוגות גדולות ובסך הכול אנחנו מצליחים לשמור על שגרה ולהעסיק את עצמנו בדברים אחרים אבל בעבודה אני מתייסרת מהמרחק ומהידיעה שאם תהיה אזעקה כשאהיה בעבודה לא אוכל להיות עם נן. נן בקייטנה כרגיל.

 

ועוד אתגר הוא לעשות הפרדה מוחלטת בין ארגון הטרור השולט בעזה לבין האזרחים שרוצים כמונו שקט. אני כל פעם מדגישה את זה מול נן כי חשוב לי שהוא לא יפתח שנאה עיוורת. אני מאמינה שזה הרעל האמיתי.

 

ראיתי מחלון הבית יירוט. בד"כ אני רואה זיקוקים של יום העצמאות אבל הפעם ראיתי את היירוט שנראה כמו כוכב נופל. מאד אלגנטי וקשה להאמין שזה יכול היה להיות טיל קטלני שנועד לנו.

 

בלתי נתפס אבל ההדחקה המתמדת די עוזרת.

 

 

נכתב על ידי , 13/7/2014 20:39  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רותי קוטלר ב-19/7/2014 10:26



106,565
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לג'וליאנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ג'וליאנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)