לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

המקום של ג'וליאנה


מפרקת את עצמי ומנסה להרכיב מחדש

Avatarכינוי: 

בת: 50

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2016    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

3/2016

קריאה לעזרה


לפעמים קשה להתמודד עם החיים. לפעמים כואב ורוצים לברוח, לפעמים החיים מרגישים בלתי נסבלים אבל שום דבר שהרגשתי אי פעם בחיי לא דמה למה שקראתי אצל אמבטיית שמש. מדובר בבלוגרית רגישה שכותבת מדהים  שמתארת בשני פוסטים מצב בלתי נסבל של דיכאון שנשמע כמו תהום עמוקה ומאיימת ברמה מסכנת חיים. לא ברור אם הכותבת היא הבלוגרית או בתה אבל זה לא באמת משנה.


אני מקשרת לפוסט כי הוא הכאיב, והפחיד  וכי הוא נשמע כמו זעקה לעזרה.


חגית , בלוגרית נפלאה בפני עצמה  ,קראה את הפוסט וראתה בו קריאה לעזרה , היא התייעצה עם הכותבת וברשותה פרסמה פוסט שקורא לאנשים שמתמודדים עם מצב דומה (בדיכאון או עם הורה דכאוני, המצב לא ברור כאן) ליצור איתה קשר ואולי לעזור יותר ממי שרק יכול להסתכל מהחוץ ולהציע אמפתיה במידע, בהבנה יותר עמוקה ואולי בהפניה לאנשים הנכונים. אז גם אני מצטרפת לקריאה לשתף את הפוסט שלה במטרה שיגיע לאנשים הנכונים.


אני לא מאחלת לאף אחת להתמודד עם מצב כזה ושולחת לכותבת גם מפה את התקווה לכוחות ולימים טובים יותר ושהאנשים הנכונים יגיעו אליה ויוכלו באמת לעזור.

נכתב על ידי , 3/3/2016 17:27  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ג'וליאנה ב-5/3/2016 20:31



106,578
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לג'וליאנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ג'וליאנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)