לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

המקום של ג'וליאנה


מפרקת את עצמי ומנסה להרכיב מחדש

Avatarכינוי: 

בת: 50

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2007    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2007

כמה ענינימים


 

אני חייבת לעדכן את הרשימות שלי. לאחרונה יש כל כך הרבה בלוגים חדשים שאני רוצה להמליץ עליהם, ספרים ועוד ועוד ועוד. הבעיה היא שזה דורש זמן שאין לי.

 

ובכל זאת: יש ברשת מודיעינית מקסימה אחת שמשתמשת בבלוג ככלי להתגבר על הניכור שהעיר הזאת משרה על כולם וגם כדי לחדש ולהוסיף לעיר את כל מה שחסר בה וחסר בה (וזה לא (רק) קניון).

 

אתמול בחדשות עשו כתבה חשובה מאד שהעלתה לתודעה  עד כמה חיוני לכל אדם והורה בפרט לדעת עזרה ראשונה. זה משהו שהיה בתודעה שלי הרבה זמן אז החלטתי שהגיע הזמן לטפל בזה בדחיפות.

 

אז התקשרתי לקופת חולים מאוחדת בסניף שלנו במודיעין ודיברתי עם אילנה המזכירה הנפלאה ומלאה ברצון טוב. היא לא ידעה על קורס אבל ידעה להפנות אותי למירי שאמרה שעכשיו בדיוק פותחים קורס כזה בשמשוני ואמרה לי להשאיר פרטים.

 

אם זה לא יצא במסגרת הזאת הבנתי שאפשר להתארגן עם מד"א ולהזמין קורסים באופן פרטי. ובינתיים אתם מוזמנים לפנות אלי באימייל לקבלת הטלפון ולהתקשר. אני מניחה שיש לזה ביקוש מסוים אבל תמיד טוב שיהיה עוד.

 

לא רע העניין הזה של הבלוגים וההתארגנות האינטרנטית בכלל.

 

(אצל המודיעינית הנ"ל יש קישורים לפורומים ואתרים שעוסקים במודיעין).


 

נכתב על ידי , 26/8/2007 12:14  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ג'וליאנה ב-27/8/2007 14:01



106,611
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לג'וליאנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ג'וליאנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)