מסתכלת בכמה מתכונים לאנטיפסטי. מתחשק לי לעשות את זה סתם שבביל הכיף. מחפשת מתכונים ועושה סינתזה בין המתכון של בצק אלים למתכון של גיל חובב.
טוב, רגע קודם...
קניתי כרובית כי אני אוהבת וכי אני רואה שהן בשיא העונה. ביקורים תכופים בשוק גורמים לי להכיר את העונות האמיתיות של ירקות. זו לא העונה של הלואיזה וחבל. אני משוגעת על מים חמים עם לואיזה.
אז ראיתי כרוביות והחלטתי על הרפתקנות של לקנות משהו בלי לתכנן מה עושים איתו ואז החלטתי על אנטיפסטי. מה גם שיש המון פילפלים קטנים וצבעוניים שאני אוהבת בכל מצב צבירה שהוא.
נו, אז צריך מתכון ויש הוראות סותרות מבחינת זמן ההכנה אבל כולם תמימי דעים לגבי הטימין. טוב שקניתי טימין.
אז עשיתי סינתזה בין מתכונים שנראתה לי איכשהו הגיונית ובסוף תקבלו דיווח על התוצאה.
ואם למישהו יש מתכון פיצוץ עם שומר/קולרבי/צנוניות (לא ביחד בהכרח) אני אשמח לדעת כי בא לי להתנסות עם ירקות שמעולם לא ניסיתי (הפעם לא קניתי אבל אולי בפעם הבאה).
ומישהו יודע מה עושים עם הלימונים הננסיים הצהובים? נדלקתי עליהם כי הם היו כל כך יפהפיים אבל לא קניתי כי יש גבול להרפתקנות שלי (אה, ואני לא מהכובשים).