מצרכים:
1 בוקר חופשי שמשי
2. סבים שגרים ליד השוק
3. ארנק מלא בכסף מזומן
4. עגלת שוק
5 תיאבון בריא
אופן ההכנה:
1. משאירים את הנולי אצל סבא וסבתא, לא לפני שמפנקים אותו כיאות ומיניקים אותו.
2. שואלים עגלת שוק מהסבים
3. הולכים לשוק ואז:
1. עוברים אצל מזרחי. עוצרים לקפה ועוגיית שקדים נפלאה (אחת, כי אנחנו לא רוצים להשמין חלילה. משפט אירוני כפי שיתברר בהמשך אבל היי, חיים רק פעם אחת). עוברים על רשימת הקניות.
2. קונים מנגולד, צנוברים וארטישוק ירושלמי לעשות מתכון של אהרוני מחר. (אני חולה על ארטישוק ירושלמ. טוליו לא סובל אותו אבל אל דאגה, טוליו יקבל את שלו)
3. קונים גזר וקישואים ואורז לאורז הנפלא שהמצאתי וכן הרבה בצל.
4. קונים פירות בשביל הכיף.
5. עוברים במאפייה הבוכרית ברחוב יפו וקונים שם: מאפה טונה כדי לקחת לעבודה, עוגות שמרים ממולאות בתפוחים (משהו נפלא) בשבילי ובשביל טוליו וכן לחם בוכרי טעים.
6. קונים פטריות (שמפיניון ומיובשות) בשביל מרק פטריות שאעשה מחר.
7. קונים בננות ירוקות לעוף עם בננות ירוקות .
6. קונים ערמונים בשביל הכיף.
7. מבקרים את הבנות המקסימות ב"קונוס" . יש להן גלידות מדהימות אבל עכשיו חורף אז שותים שוקולטה וקונים מאפין בננה נחמד לעבודה.
8. חוזרים לסבא וסבתא. מפטפטים איתם בנחת. מיניקים את הנולי ונפרדים ממנו ארוכות.
9. מתחילים לעבוד.
מחר, כמו שהבנתם אני מבשלת ארוחה חביבה ולא לכבוד אורחים אלא רק לכבודנו.