לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בוננזה חי


Welcome aboard

כינוי: 

בן: 35

ICQ: 396501588 

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2010

מתנגח


1. כמה עולה כניסה לבית כנסת? -

הרבי מילובוויטש שטוענים שהוא מלך המשיח (או זה השני...) מקריב אלינו בצעדי ענק את בואו של הגואל לביתנו, הוא נמצא שם בין דפי העיתון החינמי.

הרבי מילובוויטש מוסר לכם "חג שמח" הרבי מוסר "צום קל" וכו' וכו'. הרבי שלח אלינו לצומת בפקק האינסופי את הבחור ישיבה הזה עם הספרים שהוא מוכר תמורת מחיר צנוע (הכל לצדקה). אני שואל אדון רבי, כמה תמשיכו למסחר את קודש הקודשים? מזל שרוח האמונה לא עולה כסף אחרת הייתם מיעוט שולי.

 

2. המהירות מותרת -

לקח הרבה זמן אבל בסוף האסימונים מתחילים ליפול. שר התחבורה אישר להעלות את המהירות ברוב הכבישים המובילים בארץ (4,איילון,5 וכו').

הגיע הזמן שאולי גם המשטרע תבין שנהיגה מהירה לא מסוכנת כמו נהיגה מופרעת והרי לכם התשובה לכך:

נניח שאתם נוסעים בכביש בין עירוני ואתם נתקלים במקרים הבאים - 

א.נהג שמנסה לעקוף אותכם משמאל ונוסע במהירות מופרזת 140

ב.נהג שמזגזג ממש לפניכם בין הנתיבים בניסיון לעקוף על 100-90

 

אני מניח שכולכם בחרת באפשרות ב כאפשרות המסוכנת יותר, נהיגה מסוכנת גורמת לתאונות לא מהירות הנהיגה.

 

3. where is the money?

שנה עברה מאז פיצוץ הפרשה השחורה של הכדורסל הישראלי "בנק פנאן", באותו בוקר בו הגנב תלה עצמו יצאו כל העיתונאים באווירת ליין סגירה חגיגי:"הכדורסל הישראלי הולך לעבור מהפיכה". מאז נחקרו 2-3 אנשים כמובן בלי הדון "לא שמעתי מעולם על מוני פנאן" מזרחי, ולא שמענו עוד ציוץ בנושא. אז איפה הכסף? איפה השוחד? איפה הבלאגן? למה פנאן התאבד?

 

4. באותו נושא, נעלה את הציור השבועי לילד - באזכרתו של מוני "סמל מכבי ת"א בכדורסל" נכחו כ200 משתתפים, אך אבוי, נראה כי נעלמה "משפחת מכבי ת"א בכדורסל" האם ילדים תוכלו למצוא מבין כל המשתתפים את חברי הנהלת מכבי? או את שחקני מכבי? רפי גינת? 

(פיתרון החידה נמצא במוחו הקודח של מר מזרחי).

 

5. את כמה שיותר גבוה... -

 

לעזאזל מה חשבת לעצמך ששמת עלייך גזרה גבוה, זה לא יפה, לא... זה מכוער באמת! 

בבקשה בנות, אני יודע שזה צו האופנה כרגע אבל באמת שזה מכוער ללכת עם גזרה גבוה וזה לא שזה יפה לבנות מסויימות, זה פשוט לא יפה כמו פוני חזיית סטרפלס ודובי גל אז בבקשה תאמינו לנו, לכו לים בביקיני ולפאב עם מכנס שהחריץ שלכם עלול לבצבץ ממנו.

 

6. ומה חסר? -

 

שנת הלימודים האקדמית נפתחה ולא נשמעה אפילו המילה ש-ב-י-ת-ה \ מ-ח-א-ה? האם יגור זאב עם כבש?

 

7. 5 ימים לדרבי -

 

ואין מה להוסיף על זה.

 

 

נכתב על ידי , 11/10/2010 01:42  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



15,592

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקפטן בוננזה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קפטן בוננזה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)