לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בוננזה חי


Welcome aboard

כינוי: 

בן: 35

ICQ: 396501588 

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2011

כמעט סרט אמריקאי


פלישת חייזרים לכדור הארץ הופכת את העולם של עוד אדם פשוט ברחוב בעיר נוצצת לקשים.

הפלישה מובילה למלחמת קיום וגורמת לכאוס.

גיבורנו נלחם בחלק הדרומי של עיר נוצצת, תחת הפלישה כשרק תמונתה של נערה אלמונית ניצבת לנגד עיניו.

כך בדיוק רגע לפני קרן חייזרית אימתנית פוגעת בה הוא מציל אותה בשניה האחרונה.

הזמן עובר יחד עם אותה נערה נפלאה וגיבורינו מתאהב בה לאט לאט, היה זה חודש אוגוסט בו בני האדם הצליחו להדוף באורח פלא את החייזרים בעזרת שקר כל שהוא הולוודי, האיום הוסר.

יוצאת הנערה בקריאה נרגשת כי היא יורדת לדרום הארץ על מנת לנוח מעט, הנה לפתע חוזרת היא עם איש אחר אשר לא היה קשור לכל זה הוא בכלל מסרט אחר, אולי הנערה משחקת בעוד סרט? 

המשך יבוא... המסך יורד הקהל מופתע, החלק השני יגיע בעוד שנה.

 

המסך עולה, הסרט מתחיל חלק 2

גיבורנו נבהל נעצב ואפרוריות חדרה לליבו, הזמן עבר העיר כבתה ושוקמה והקשר בינו לבין הנערה נותק, עוד עברו הימים והחודשים והזמנים, זמנים חדשים.

לפתע ביום הזיכרון זכר אותה פלישה נפגשו השניים, על אף עזיבתה פגש אותה וישב להשתוחח עימה.

התגלגלה השיחה והנערה הזכירה כי היא חייה ניצלו אך ורק בזכותו והיא מרגישה אליו רגשות חזקים.

כך התגלגלה לה הפגישה לאחת נוספת כשיודע גיבורנו כי היא אהובת ליבו שביניהם הכל מושלם וכעת כמו בכל סרט הולוודי השחקן הראשי יפגוש בשחקנית הראשית והם יחיו באושר, כאשר היתה צריכה להיות קח ולהגיד אני אוהב אותך, התבלבלה בשורות ואמרה כי חרף אהבתה הקשה אינה מוכנה לשנות כעת את חייה, כנגד כל התסריטים נראה הקהל הרב שהגיע נוטש בזעם את האולם, המסך ירד, ההצגה נגמרה.

הצגת הבכורה הביאה עימה פרדוקס האם מדובר בסרט אקשן או בדרמה עם סוף טרגי, הבמאי סופר את המזומנים, הקופות נשברו, השחקנית תזכה באוסקר, שחקני המשנה יתקדמו, המפיק ימשיך ללהק והצופים ידברו על כך. רק גיבורינו נשאר בכיסאו נבוך אולי מהסוף הטרגי שהשאיר את הצופים המומים, נבוך כי במעמקי מחשבותיו עומדת המחשבה שהבמאי רוצה טרילוגיה.

 

המשך יבוא?...

נכתב על ידי , 13/1/2011 00:22  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-14/2/2011 21:48



15,592

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקפטן בוננזה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קפטן בוננזה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)