מחר גיבוש סטי"לים, באורך יומיים, אפשר לומר שאני יודע כבר מה מצפה לי שם דיברתי עם מלא אנשים שעברו את זה, אבל אני בכ"ז לחוץ כמו טמפון. הצתיידתי בספר טוב, וגם בכל הדיסקוגרפיה של Alestrom, כי פיראט-מטאל לגיבוש ספינות טילים זה הדבר.
השבוע האחרון היה ממש נחמד, כזה סוגשל יציאה בכל ערב, במיוחד מאז שקלטנו שאנשים מהחבר'ה מתחילים לעזוב אותנו ולהתגייס.
יום חמישי האחרון היה חתיכת יום, הוא התחיל בזה שנסעתי לרמת גן לפגוש את שירה החיילת, והיה ממש כיף, אפילו הייתי בקולנוע של יס פלאנט, חתיכת מקום, הסרט שראינו ממש לא חשוב, וגם לא ממש ראיתי אותו, בכ"מ היה ממש כיף ברמת גן (ואפילו תמונות אחדות יש בפייסבוק).
ובערב הלכתי למסיבת גיוס של אור בפארק מגניב עם בריכה, בשרים על האש, והרבה אלכוהול. היה כיף ברמות קיצוניות. וגם הפעם יש תמונות בפייסבוק.
וזהו הסופשבוע הזה היה הקדשה אחת שלמה למלא שינה לגיבוש, כי אנחנו לא רוצים שארדם באמצע הרמת סירת גומי ששוקלת 150 ק"ג.
פיס אאוט.