לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 

מגרדת שכבות


אני מנסה לגרד את שכבות האבק שהצטבר משך השנים ולשלוף את עצמי חזרה החוצה לאור. בודקת את אינסוף הפינות שבחיי ומנקה אותן אחת אחרי השניה בסדר מופתי, בזהירות, בעדינות, לאט לאט, כמו פורמת פלונטר בלתי אפשרי עשוי מאלפי חוטים דקים. עושה סדר בחיים.

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2007

לעצור ולחשוב בקדושה כפולה...


אולי, למרות המרדנות שלי, למרות שאני לא רואה ביום כיפור יום משמעותי עבורי, אולי בכל זאת אצעד בסוף שבוע זה עם העדר ואעשה לעצמי ולביתי חשבון נפש.

הרבה דברים דורשים אצלי סדר, עם הרבה דברים אני צריכה להשלים (מהמילה שלם ומהמילה שלום).

הרבה סליחות אני חייבת לעצמי ולקרובים לי.

אולי בסוף שבוע זה, שהוא קדוש כפול לדת אליה אני שייכת, שבת וגם כיפור, אשב כמו שראוי ואסתכל באמת פנימה. הגיע הזמן לראות ולהפנים מה גורם לי להחליט החלטות דפוקות, למה אני ביחסים רעים, למה אני משועממת אובססיבית, למה אני אף פעם לא מרוצה ממה שיש,וכו'. מדוע אני נמשכת לאש אבל בכל זאת עצלנית חברתית... וזה רק קצה הקרחון. למה הפסקתי לקרא סיפורים לילדים, למה הפסקתי ללכת עם הילדה לגן שעשועים, למה החלטתי שבגלל שגדלו כבר אין מקום לדברים הקטנים. עוד ועוד ועוד.... אולי בסופ"ש זה אסגור רשימה ואבטיח לעצמי אבטחות שאפשר לעמוד בהן.

שבת וכיפור על אותו יום,  הם בטח רמז מספיק גדול בשבילי לעצור ולחשוב. תמרור בולט מזה כבר לא יהיה השנה.

נכתב על ידי מגרדת שכבות , 20/9/2007 14:21  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  מגרדת שכבות

בת: 63

MSN: 

תמונה




הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למגרדת שכבות אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מגרדת שכבות ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)