מזה זמן שאני מפנטזת על סושי.
צעד ראשון : קניתי את כל המצרכים לבתי שנחשבת לאוהבת סושי מושבעת (וזה גם טבעוני).
צעד שני : לא התאפקתי וקניתי את כל המצרכים בשבילנו.
צעד שלישי: לא בא לי להתעסק עם כל הפצ'קריי
צעד רביעי: קבלתי תמונות של הסושי המוצלח מאד שהיא הכינה.
צעד חמישי: מתתי מקנאה
צעד שישי: קמתי לתחיה.
צעד שביעי: הגיעה השבת כבר הספקתי לצפות במתכונים, סרטוני הדגמה והתעייפתי.
צעד שמיני: בתי הגיעה והציבה לי אתגר.
צעד תשיעי: הכנו ביחד. עם אצות לכולם - לטבעונים וללא נחשבים, בלי אצות לטבעונים אדוקים ששונאים אצה, וללא נחשבים סושי עם סלמון.
טוב ברור שהכמות היתה מסחרית וכייון שהערב רד לא נכנסתי ליד שתיים כדי להציע את מרכולתי, פן תהיה הסתערות בשעת לילה מאוחרת.
כאן מובאת תמונה של סושי לא חתיכי במיוחד , חלקם מרובעים או משולשים כי "שדרגתי"(טוב זה נסיון ראשון, אבל בתי בניסיון הראשון שלה גלתה הרבה יותר מיומנות והביאה אליפות)
שזפו את עיניכם בגרסה המוצלחת??? והמוצלחת יותר.
מצאו את ההבדלים.
לא מצליחה להעלות את התמונה של הסושי של בתי, מעניין למה? (אולי כי הקנאה העבירה אותי על דעתי?)
עשיתי מספר נסיונות ולא עלה בידי, כפיצוי אולי אוסיף פוסט עם תמונות גם של קציצות חוביזה שהיא הכינה.
משימת "מצא את ההבדלים" יורדת לעת עתה, מה גם שלא הוספתי את הצלחות האחרות עם הסוגים האחרים.
והעיקר חג פורים שמח לכולם.