לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  סילביה במפר

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2006

פוסטורגזמות


ממרומי גילי, ובשלותי המינית, אני חושבת שאני יכולה לתת כמה טיפים או סתם תובנות לגבי אורגזמות*

 

התובנה הראשונה מאוד פשוטה: או שיש לך את זה או שלא.

אם יש לך את זה – אשריך. אם לא – האשמה היא קודם כל בך. כן. בך. איך את מצפה לקבל אורגזמות ממישהו (או מישהי) שלא מכיר את הגוף שלך? איך את מצפה ממישהו (או מישהי) להכיר את הגוף שלך, כשאת לא מכירה אותו?

למיטב ידיעתי, יש 3 דרכים מקובלות לקבל אורגזמה: וגינלית, קליטוריאלית או רקטאלית..

ההגדרה לאורגזמה עפ"י ויקיפדיה .

רצוי לבדוק גם את הקישורים הנלווים כמו זה למשל, או זה.

 

אורגזמה וגינלית – מקורה בנרתיק. בעברית: כוס. ניתן להשיג אותה באמצעים כשרים (איבר מין, אצבעות) או באמצעים כשרים פחות (ויברטור, פחיות קוקה קולה, אריזות שמפו וכו' – כיד הדמיון הטובה עליך). מומלץ בחום להתאמן בהדרגה על הרחבת הנרתיק. כבר שמעתי לא פעם על קרעים ופגיעות אחרות בנרתיק.

 

אורגזמה קליטוריאלית – מקורה בדגדגן. רבות וטובות לפני כבר כתבו בנושא, אז אני אמנע מלהרחיב. למעט, אולי, תהייה קטנה בנושא שפשוף כריות. מסתבר שיש נשים שמפיקות מעצמן את המירב ע"י שיפשוף הדגדגן על כרית. איך הן עושות את זה? אין לי מושג. בכל אופן, גם כאן, כל האמצעים כשרים.

 

אורגזמה רקטאלית – מקורה ברקטום. החדרה אל תוך הרקטום, וחיפוש מקורב אחר נקודות עונג. מומלץ להצטייד מראש בבן זוג וראש פתוח. (הערה לבן הזוג: בשום אופן, ואני מתכוונת בשום אופן אין לקרוא לפרטנרית שלך "מזדיינת בתחת" עם סיום האקט. לא בצחוק ובטח שלא ברצינות. יש לנו נטייה לקבל את זה רע מאוד, וכפועל יוצא מכך לשלול הטבות או לפצוח במסע סירוס. הגרוע מביניהם).

 

ישנה אפשרות לשפר את עצמת האורגזמות בכמה דרכים פשוטות:

אימון 1: רכשי לעצמך כדור גומי פשוט. הניחי אותו בין ברכייך ולחצי קלות. אימון של 2 דקות ביום, בזמן ישיבה מול המחשב או מול הטלויזיה, יגרום לך לפרצי עונג שלא ידעת כמותם. וזה גם מחטב את הירכיים. Win win situation.

אימון 2: סגירת סוגרים. נסי פעם להתאפק ממש חזק כשאת צריכה להשתין. מכירה את התנועה הזאת? יופי. זו התנועה שתוביל אותך בצעדי ענק לעבר האורגזמה של חייך. גם כאן, 2-3 דקות אימון על סגירת הסוגרים, יענגו אותך ויחזקו את שרירי התחת. שוב: win win.

אימון 3: קצת יותר קשה: שרירים כמו נחש. נסי לדמיין את הנרתיק מבפנים. עכשיו התחילי לכווץ בעדינות שריר אחר שריר בתנועת זחילה של נחש. הכיוון צריך להיות מבחוץ (פתח הנרתיק) כלפי פנימה (אל תוך הנרתיק). הכי עמוק שאת מצליחה להרגיש. לפני שתדעי מה עובר עליך, יש סיכוי שתלמדי לחוות אורגזמות בלי להשתמש בשום אביזר או איבר. מעולה להפגת שיעמום בזמן הרצאות, נסיעה באוטובוס או עבודה.

 

תובנה שניה:

גלי את עצמך. לא כולן אוהבות סקס כשהן תלויות מהשנדאליר, או לחילופין – בתנוחה המיסיונרית. חפשי את התנוחה הנוחה לך ביותר, בה את מרגישה קשובה לגוף שלך. דמייני את החדירה, את מידת השליטה שלך באקט המיני, את החופשיות שלך להשתמש בידייך ועוד. חקרי את עצמך בעזרת בן זוגך. יחד תגיעו לגבהים חדשים.

 

תובנה שלישית:

מקצבים. לצורך למידת מקצבים כדאי להשתמש במטרונום, אבל עדיף להשתמש בויברטור. גלי את העצמה המענגת אותך ביותר. הישארי איתה כמה שניות ושני עצמה. בלבלי את הגוף שלך. כדאי להביא בחשבון, שבסקס, כמו בסקס, ישנם שני שחקנים (נו טוב, בדרך כלל יש שני שחקנים). לא תמיד השליטה המלאה היא שלך. גם לבן הזוג יש את המקצב שלו. הדריכי אותו בעדינות, ותני לו להדריך אותך. סביר להניח שיחד תגלו הרבה יותר מאשר לבד.

 

תובנה רביעית:

גווני. אל תתקבעי על תנוחה אחת או על סגנון אחד. נסי דברים חדשים. ייתכן כי הדברים, אשר נראו לך לפני חודש חודשיים פרוורטים, יפתחו עבורך שער אל עולמות קסומים.

 

תובנה חמישית:

נהנית? ספרי לחברותיך.

לא נהנית? חזרי על כל התובנות מחדש.

 

* התובנות הנ"ל הן פרי מוחי הקודח ותו לא. אין, ולא יהיה כאן מידע רפואי, פיזיולוגי או אחר. תלונות, תביעות, קובלנות ופולניות יכולות ללכת להזדיין (עם אורגזמה או בלעדיה).

 

שלכם תמיד,

סיל.

נכתב על ידי סילביה במפר , 12/5/2006 11:02  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



6,837
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 30 פלוס , משפחתי וחיות אחרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסילביה במפר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סילביה במפר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)