האמת שתכננתי לכתוב משהו אחר לחלוטין, אבל ראיתי את הנושא החם ולא יכולתי להתאפק. באמת, שאני לא אשתתף בסיכום שנה מוזיקלי? אז הנה, קצר ולעניין, אלבומי השנה של 2007, בתמונות (בסדר אקראי). חלקם דווקא מאכזבים יחסית, את חלקם ממש שנאתי בשמיעה ראשונה, לחלקם חיכיתי בקוצר רוח שנתיים (אהמ), אבל ללא ספק הייתה שנה מוזיקלית נהדרת. There you go:
Blonde Redhead 23

UNKLE War Stories

The Twilight Sad Fourteen Autumns & Fifteen Winters

The National Boxer

Bright Eyes Cassadaga

Björk Volta

Arcade Fire Neon Bible

Interpol Our Love to Admire

והמנצח, כמובן:
Radiohead In Rainbows

אלא מה?
עוד לפני שהתחילה 2007 ידעתי שאם האלבום ייצא השנה, הוא יהיה אלבום השנה ללא ספק. ובכן, האלבום יצא ועוד איך, ומה אתם יודעים, הוא לא פחות ממעולה. רדיוהד נשמעים טוב מאי פעם, יותר נגישים מאי פעם, ובפעם הראשונה בהרבה זמן, נשמעים כאילו הם ממש אוהבים לעשות את מה שהם עושים. רדיוהד, עושים אלבום...חיובי.
In Rainbows לא נשמע איך שציפיתי שישמע, הוא נשמע הרבה יותר טוב מזה. עם או בלי הייפ, האלבום הזה עשה לי את השנה. (עכשיו רק שיגיע כבר ה-Discbox ואני אוכל לשמוע את Last Flowers ולמות בשקט. אמן).
בברכת לשנה הבאה בירוש... זאת אומרת, בתל אביב, זאת אומרת בכל מקום שזה לא יהיה, רק שיבואו כבר לארץ! (ואז אני אוכל באמת למות בשקט)