לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


.It's just a life story, so there's no climax

Avatarכינוי: 

בת: 34



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2017    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

בגרויות, לחץ? איפה?


קשים הם חייה של התיכוניסטית? מסתבר שחייה דווקא לא קשים כל כך.

 

תקופת הבגרויות החלה בתרועה רמה, ומסתבר שמה שהזהירו אותי ממנו כל עשר שנותיי במערכת החינוך בהחלט לא מאיים כל כך.

לחץ? איפה? אני זוכרת שהייתה לי מורה ביסודי שסיפרה שבתקופת הבגרויות היא התחילה להקריח (!) וצרכה תרופות הרגעה במשך כמה חודשים (!). איפה זה ואיפה אני. את הבגרות הראשונה (שתי יחידות מחשבים) כבר עשיתי, והיום הגשתי/ הצגתי את האתר שלי (יחידה אחת מחשבים) ויצאתי פחות או יותר בהרגשה של 100.

 

במתכונת בהסיטוריה קיבלתי 100 עגול ויפהפה, אף על פי שאני בטוחה שהמצאתי כמה דברים (במרוקו יצא עיתון ציוני? מסתבר שכן), וכנראה שאני גם אוגש על 100, או בכל אופן יותר מ-95. מהמתכונת בלשון אני לא מודאגת בכלל, ועד הבגרות יש כמעט חודש שלם.

 

וחוץ מזה נוחה לי מאוד השגרה של לבוא לבית הספר יום-כן-יום-לא, או לבוא ב-10 וללכת שעתיים אחר כך, להשתחרר מוקדם ולפעמים להחליט סתם ככה לא לבוא, כי ממילא יש לי רק ספורט וחינוך. (וכאן אציין שלפני שבועיים הברזתי [!] בפעם הראשונה בחיי מבית הספר ועוד באישורה של אימא שלי, מאורע ראוי לציון בפני עצמו).

 

 

"פחחח, איזה חרשנית!!11" - לכבוד הוא לי ותודה על המחמאה.

 

(זה היה פוסט סתמי להחריד)

נכתב על ידי , 28/5/2007 16:58   בקטגוריות אופטימי  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



2007, שנה טובה תהיה! או אולי: 2007, שנה טובה תהיה?


(בסדר, אבחר את הכותרת בלי סימן השאלה, כי ביקשו אופטימיות)


לפני הכל: סיבה טובה לקרוא את הפוסט- אין ולא יהיה בו סיכום שנה! כי סיכומי שנה זה הדבר הכי בנאלי, חבוט ומרוט שמתפרסם בזמן האחרון בישרא בלוג.

 

כולנו תקווה ששנת 2007 הבאה עלינו לטובה תהיה טובה מקודמתה, ולכבוד הנושא החם, החלטתי גם להוכיח את כל ברכות ה"שנה אזרחית חדשה טובה" (כמה לא קליט) ואף לפרט.

 

או: שבע סיבות- מדוע גרסת 07 תהיה לכל הפחות פחות גרועה מגרסת 06:

 

(1)

 

התמונה באדיבות ynet

 

כי אולמרט כבר למד את הלקח. ועימו גם משטרת ישראל, שתלמד ככל הנראה לבחון את מילותיה בקפידה, הרמטכ"ל דן חלוץ, שיעבור לאלתר קורס בן שלושה מפגשים על אודות מגוון הכינויים הרחב שקיים ל"אלה שאסור להזכיר", שר הביטחון עמיר פרץ, שיעבור לאלתר השתלמות בגן שמחה בנוגע לנהלים בדבר "אכלו לי, שתו לי, העתיקו ממני". וכו' וכו', כפי שניתן לראות בכתבה המפרטת את פליטות הפה הגדולות של 2006, באדיבות ynet. 

 

(2)

 

כי אחרי הפוני של נינט (הידוע בכינויו "הפונינט" וגם: "מי הפטתי שממציא שמות לתסרוקות של נינט?!") והחיקויים שגרר, אפשר רק לעלות. גרוע מזה לא יכול להיות.

 

(3)

 

כי כבר לא תהיה מלחמת לבנון II.

(אבל אולי תהיה III)

 

(4)

 

כי "בוראט" כבר לא יהיה הסרט הטוב ביותר של השנה הבאה, כי כנאמר בסעיף 2: מפה אפשר רק לעלות. והפעם גם אציין שהעלייה תהיה תלולה, תלולה מאוד.

 

(5)

 

#1 כי יש למה לצפות אחרי ההפתעה של האירוויזיון הקודם- בידור טוב בדמות עוד ועוד מבצעים הזויים שיתאמצו להתעלות על ההופעות והזוכים השנויים במחלוקת של השנה שעברה.

 

נציגה של רוסיה באירוויזיון 2006:

מבצעים הזויים #1

(צחקתי מהתמונה הזו דקה תמימה)

 

ונציגת איסלנד:

 מבצעים הזויים #2

 

שוב, נקווה לטוב.

 (התמונות מכאן)

 

(6)

 

כי יש למה לצפות #2: השנה (אמרתי אופטימיות? התכוונתי נאיביות, זה בטח ייקרה רק ב2008) צפוי לצאת לאור הספר השביעי והאחרון בסדרת הארי פוטר- Harry Potter and the Deathly Hallows, עליו אמרה בין השאר גילי בר הלל, המתרגמת, בבלוג שלה: "שם בלתי תרגיל בעליל", ואני מסכימה.

#3: עוד בסדרת "יש למה לצפות": הסרט החמישי בסדרת הארי פוטר- ה"פ ומסדר עוף החול ייצא לאקרנים ב13 ביולי 2007, ושרק 3 ב-18 למאי.

#4: ועוד קצת: אלבומה השביעי במספר של רדיוהד צפוי גם הוא לצאת השנה. (חסר שם [או שעובדה זו נעלמה מעיניי משום מה?] וחסר קישור)

 

(7)

 

כי נקווה שהקיטש שמצוי כרגע בפינת ההסבר לנושא החם לא יהיה שם גם בשנה הבאה- להלן: "במסגרת פרוייקט של נענע לקראת השנה האזרחית החדשה היינו רוצים שתכתבו תחזית אופטימית לקראת שנת 2007. מהדברים הרעים שבענו, ואנחנו מניחים שלא יחסר גם בשנה הבאה, אבל לשם שינוי בואו ניהיה אופטימים ומלאי תקווה לשנה טובה יותר באופן אישי לכל אחד מאיתנו ולישראל כמדינה. נסו ליום אחד להניח הצידה את הציניות והסרקאזם, מאלה יש לנו מספיק כל השנה ולכתוב בנימה אופטימית על שנת 2007 העומדת בפתח."

 

כן, פוסט ללא ציניות וסרקאזם, בישראבלוג. הצחקתם אותי.


 

עד כאן פוסט עתיר קישורים ותמונות המוקדש לנושא החם.

שתהיה שנת חזיר מעולה ואופטימית לכולכם! קול

 

 

נכתב על ידי , 30/12/2006 21:29   בקטגוריות הנושא החם, אופטימי  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקונספ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קונספ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)