לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


.It's just a life story, so there's no climax

Avatarכינוי: 

בת: 34



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2007    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2007

מדברים ברשת"צים


בראש: יותר מדי מחשבות שלא מתחברות למשפטים או משפטים בלי קשר וציטוטים אקראיים ממשירים אקראיים. זה לא טוב, והבטלה של השביתה לא מועילה בכלל. המצב הזה מבלבל אותי. יום של בהייה חסרת מעש בארבעה קירות ומסך אחד, וביום הבא עסקים כרגיל. סליחה, אמרתי כרגיל? כוננות שביתה. "אם יש מורים שמלמדים תבואו ללמוד". אז תקומי ב-10 בבוקר ותסעי לבית הספר ב-12 בצהריים רק כדי ללמוד שעתיים ולחזור. ולמחרת שוב יום של בהייה וכו', וחוזר חלילה.

 

אז יום אחד ישבתי ולא עשיתי כלום ויום למחרת - עסקים כרגיל. נו, אמרתי כרגיל. תבואי לבית הספר בבוקר. זאת אומרת, ממש בבוקר. ותלמדי ואפילו תעשי מבחן, ואז טקס רבין שלא ברור מתי ואיך הספיקו להכין אותו. ניחא. ואחרי הכל תדרוך גדנ"ע, שמסתבר שמתקיים, אחרי הכל, בשבוע הבא.

 

אז כן, כל הצבא הזה. לפני שבועיים הייתי נערה צעירה ופוחזת שכל דאגותיה מבחן במתמטיקה. (72. הא! זה לא טוב, אבל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי.) ופתאום, פף! דואר רשמי, צו ראשון, שאלון-רפואי-בדיקת-שתן-בדיקת-עיניים. פתאום קוראים לי מלש"בית, וכולם משווים תאריכי התייצבות, ולכולם פתאום יש דוד שמקורב לרמטכ"ל ואבא שהיה טייס. כולם מתורגלים ברשת"צים ומפנטזים על קריירה צבאית מרהיבה.

 

אז כן, כל הגדנ"ע הזה. חמישה ימים בלי המיטה והמקלחת שלי זה אולי שינוי מרענן לעומת שגרת השעמום הטוטאלי של השבועות האחרונים. מצד שני - אלה חמישה ימים בלי המיטה והמקלחת שלי. באמת שאני לא פרינצסה מפונקת שמתעלפת בטיולים שנתיים כי נהרס לה הפן - מה שמדאיג אותי באמת הוא המעבר הקיצוני מהפאזה של תלמידי תיכון סוררים (פחח) לפאזה של צוות/ פלוגה/ וואטאבר שנמצאים יותר מדי שעות ביממה תחת מערכת של חוקים שבטח ייראו לנו מטופשים במיוחד. וזה עוד לא כולל את השגרה של שיעור ספורט אחד ארוך, תורנויות מגעילות, מקלחות משותפות וכיוצ"ב.

 

בשורה התחתונה- התבכיינות אינפנטילית: לא רוצה צבא! אני קטנה מדי בשביל כל זה!

נכתב על ידי , 24/10/2007 22:56   בקטגוריות רשת"צים  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



גאונות לשמה


בין בהייה במסך זה או אחר או שיטוט חסר מעש בין חדרי הבית, מצאתי גם זמן לעשות משהו מועיל. כמו לסיים עכשיו עבודות לבית הספר (חה, בית ספר. כבר הספקתי לשכוח) שמתישהו מן הסתם איאלץ להגיש. הראשונה הייתה עבודה באנגלית - ביוגרפיה על אישיות חשובה, רצוי מישהו מת. אז בחרתי את ג'ון לנון מתוך שיקול רציונלי (1. הוא מת. 2. הנחתי שהיו לו חיים מעניינים) ומתוך שיקול רציונלי לא פחות: המורה שלי לאנגלית הוא פריק ביטלס ידוע.

 

נתבקשתי לציין אירועים משמעותיים בחיי האישיות הנבחרת. כשהקלדתי ב-word את התאריך 8 בדצמבר 1980, הכלבלב המעצבן של אופיס קפץ לו משום מקום מצא לנכון לשאול אותי אם אני מעוניינת "לקבוע פגישה בתאריך זה". כן, בבקשה, ובדך לשנות את ההיסטוריה, אם אפשר.

נכתב על ידי , 20/10/2007 20:15   בקטגוריות קצרים  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  


© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקונספ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קונספ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)