"שומעת, רוצה לשמוע חלום שחלמתי עלייך? זה היה על זה שחזרנו, ואז את טסת. ופתאום אני עם צ' מדבר על מה שהיה ולא היה ביני לבינך. ואחרי שהתעוררתי עשיתי עם עצמי קצת חשבון נפש והגעתי למסקנה שהסיבה היחידה שלא חזרנו ולא נישקתי או עוללתי בך דברים זה בגלל שפחדתי שאני אתחרפן מגעגוע אלייך יותר ממה שאני מתחרפן עכשיו. את עזבת ואני לא יודע מה לעשות עם כל הגעגוע הזה, ידעתי שכל הזמןה זה שתהיי בחו"ל את לא תצאי לי מהראש. ואני לא חושב שזה בגלל המרחק הפיזי בינינו ואני לא מתגעגע רק לרעיון"
"מה עם חברה שלך?"
"בקרוב אני הולך להפרד ממנה, היא מעצבנת אותי ועושה בלאגן וכל וויכוח היא מנצחת כי היא תמיד צודקת. היא כזאת ילדה. אבל עזבי אותה עכשיו אנחנו מדבר עלינו.. אני לא רוצה לקפוץ לשום מקום למסקנות וזה אבל תדעי שאני מתגעגע אלייך"
"טוב, תודה ששיתפת חחח"
"נשמה, תמיד ישאר לך אצלי מקום בלב גם בטוב ואני תמיד אשתף אותך אם אני ארגיש שצריך"
זה אף פעם לא about החברה שלך זה תמיד about us. אבל אנחנו נגמר לפני שנה וחודשיים, וגם לפני שנה, וגם לפני חצי שנה ואפילו לפני שלושה. תפסיק לרדוף אותי כבר עד שהצלחתי להוציא אותך מהמחשבות.
אתה כזה ילד קטן, הוא בן 19 בגיל שלך ופי אלף יותר בוגר ממך. והוא בכלל אמריקאי!!!
מה אתה חושב שאני אשאר שלך לנצח? שכמה מילים יגרמו לי לרצות לחזור אליך
פעם זה היה ישר כן, והיום אני באמת חושבת שאולי כדאי שלא. ואז יש קול כזה קטן בראש "אבל זה הוא..."
אצלי האקשן בא בצרורות או לא בא בכלל