לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אין מספיק השראה


.."כולנו עשויים אבק של אהבה3> "


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

11/2007

כי הגיע הזמן באמת!


דיי,נטשתי תבלוג,ולא נעים לי בכלל מהקוראים הקבועים שלי..

[חחחחח תנו לי לחוש,זה עושה טוב על הלב.]

יותר מחודש של שביתה.אחחחחח מה כבר תלמיד במקיף ו' יכול לבקש?!לא לראות תמורים המכוערים חודש שלם..יואו=] (אבל נהה המורה לאזרחות מ'שמה לוזוכרת נו חחח הייתה חייבת לרדוף אותי לקניון!אפילו שלום לא אמרה הסנובית!חנית תזכריי שיעור אזרחות הבא הלך עליההה!)

קיצצצצר עברנו כ"כ הרבה וואי איזה כייייף!

פול הופעות,חוויות,קניון>< טטחח יאא=] כ"כ הרבה לילות של שעתיים,שלוש..אנלא יודעת איפה להתחיל,או איפה לסיים..

היה אריק ברמן כפרעליוו חתיךךך איך נהנתייי הייתי עם שירלוש שורה ראשונה והכרתי כמעט את הכל אארר!

והיה עוד הרבה דיי אנלא מתכוונת לספר הכל!מה שחשוב ביותר זה שהיה רן דנקרררר אעאההעהה יואוו חחחחחח אשכרה התרגשתי כבר שבוע לפניייי!!!אני וחנית עשינו הכל,הקרבנו את גופינו,נתנו לשיערנו להתלש מהראש[חחח זה כאב אוףף!] עמדנו אחת בתוך השניה[בתוך השלישית,הרביעית,ושאר הקהל..],החזקנו חזק חזק בגדר[כמו שחנית לחשה לי לעשות עד שרן עלה],וכמו גדולוותת עמדנו באמצע בפאקינג שורה ראשונה!!##%$&%^)%^(&*,!וואווו!!היה כ"כ כיף!הכרנו וצעקנו הכלל1!!!ורן היה כזה חתיךך!נו נו דיי אני נזכרת ועולה לי חיוך(: כל השערות שנשרו מהשיער אכן היו שוות אתזה![ו..אוף,כמה נתלשו..אני בהלם שלא הקרחנו..חחח]בשניה שרן ועיליי ירדו מהבמה דפקנו ספרינט לנסות איכשהו להגיע אליהם לפני שהם עולים לאוטו,וזה עלה לנו בהרבה אנרגיה לעבור את כולם,ולחנית זה עלה גם בלרוץ עד מאחורה עם חזייה[בריצה נפל לה הסטרפלזזז חחחחחחח!!!],אה,ו..לא הספקנו להגיע לרן,הוא כבר היה באוטו,ושחנית פתחה תדלת שלו זה לא עזר..חחחחח אמאא כמה צחקנו כמה חייכנו=]!! ואז בהפוך היה גם כיף כלכךך!לסיכום-היה מושלםם!

ושבוע שעבר היה שי גבסווו החמודדד הזההה!!הוא כזה מקסים!חננה כזהה חמודד חח יאאא!!זה היה אשכרה באולם עם כסאות וכולם ישבו!ואז שי החתיך עלה לבמה וואי איך צעקנו! ההזוי הזה עלה עם כובע[שווה רצח] ומשקפי שמש>< !!חח חולה נפש! ישבתי איזה שורה שלישיתת!וזה היה כ"כ קרוב לא היה גדר לא כלום!בשיר השני בערך הכרחתי את חברותיי היפות מאוד שבאו איתי לעמוד,אפילו שהן לא הסכימו,כי כושלאמק,אנלא אשב בהופעה!!בסוף הן נעמדו איתי והקמנו את כל הקהל ייאא!וצעקנו וזה!ואז הלכתי לשורה ראשונהה!והכרתי את כל השירים בע"פ חוץ מאיזה 2!!והוא כזה חמודד וחתיךךךך(!!) והוא ריגש רצח=]!ושהוא עשה את מלאכי השלום..וואי..איזה ניצנים זה היה:'( ..ולא הפסקנו לצעוק לו שיוריד תמשקפיים!!באמצע ההופעה הוא כזה עושה לנו "מה?אתם רוצים שאני אוריד תמשקפיים?" וכולם "כןן!" ואז הוא דפק איזה משפט לא שמעתי כ"כ..משהו כזה "תבטיחו לי ש.." דיבר על משו שנסתכל עמוק לוידעת והוא מדבר וכולם כזה נוו כברר תוריד! חח איזה קקות..ואז הוא הורידד..אחחחח שייי=]..ועכשיו לחשוב מכל!הוא סיים תהופעה ויצאנו כזה מהאולם,והבנות עפו לשירותים ונותרתי לי עם שירל..פתאום ראיתי דלת כזאת בצד שקרצה לי ועלה בי הרעיון אולי להכנס לראות מזה..שירלי לא הסכימה לבוא איתי..הסתכלתי לצדדים חיפשתי מישהי שתסכים וכולם יצאו..אמרתי לשירל שתחכה לייד הדלת ובלי ששום שומר יראה-כמו מעריצת אמת[וואי בחיים לא התנהגתי ככה!חחח] נכנסתי ודפקתי ריצה בפנים וזה היה מסדרון ארוך חח כמו בסרטים התחלתי לבדוק שם חדר חדר!!עד שהגעתי לחדר ששי בא לצאת ממנו!אז הייתי חברה אמיתית דפקתי ריצה חזרה לשירל תפסתי לה תיד והכנסתי אותה איתי!ואז הגענו לחדר ואנחנו ועוד כמה בנות חסמנו תדרך חח אז העיפו אותנו החוצה\= אבל אז הבנו מאיפה הוא צריך לצאת,אז רצנו מסביב לדלת החיצונית של החדר ההוא!!והוא באמת יצא מישם ונכנס לאוטו הלבן הגדול הזה,וראינו אותו מהשמשה הקידמית ועשינו לו שלום כמו סתומים[אני הייתי צריכה גם לקפוץ חח נו זה גבוה!]בסוף ספרתי באיזה חלון הוא-והלכתי ודפקתי לו עליו עם היד של הטבעת ושירלה כולה נלחצה כי זה עשה רעש מפחיד"נופר דיי את שוברת תחלוןן!" והיא נקרעת מצחוקק..והתווכחתי עם המתופף שיביא לי מפרט "אבל ילדה אין לי מפרט,אני מתופף!" "אז תביא לי משו אחר!!תביא את שי!תועיל במשהו!" ושירלי צובטת אותי חח,וצעקתי על הנהג שיוציא את שי קצת,ובסוף שי פתח תדלת אלינו יואווווווווו אני חיבקתי אותוווו <אבל רק חצי גוף> חחחח יאאאא אאממאא!ושירלי לא הספיקה היא הייתה "מרחק מאבטח" ממנו חחחח!

ובשביתה מורני שלי הייתה,ורבידה גם=]ואני הייתי בקרית גת..חח בושה!וכמה ארומה,כממהה!ויומולדת הכי כיפית בעולם לנירוושש המדהים הזהה[גם בארומה!]!!והרבה פלאפון,ועוד יותר טלפון..ויום ראשון הלכנו מ10 בבוקר עד 4 וחצי [אחרי 4 שעות שינה] לארוחת בוקר בארומה ואז בביג,ובוואןן!היה כ"כ מצחיק וכ"כ כיףףף!הייתי צריכה אתזה כ"כ~!ולפני חודש ויום בול הלכנו כמה בנות לארוחת ערב בארומה[שוב,חחח] והיה מצחיק רצח!בעיקר שתכננו אתזה!

ויום רביעי גם ישנתי 4 שעות בערך,כי ליד היה בב"ש אז אני וטול היינו איתו בכל מקום אפשרי[התחלנו בארומה,אגב! לא צפוי בכלל] מפאקינג 10 וחצי בבוקר עד 4 וחצי אוי הלכו לי הרגלייםםם!

ואתמול ישנתי אצל מאייק,שתינו היינו צריכות אתזה..אחח היה כיףף!חחח וואי לילה כ"כ מסכןן!!:-*


אחרי הפוסט הארוך הזה,אחרי כ"כ הרבה זמן,קצת תמונות מהזמן האחרון לא יזיק..=]!

 

חנית צילמה את זה בשיא הבושה!"בטעות"!

 

חחחחח מה עשינווו!

 

 

היינו במצב כ"כ רע!חחחח

 

 

תמונה מושלמת!גם השומר החתיך,גם רן בפוזה!

 

ארררררררררררררררר

  אחרי ארומה עם הבנות:

 

שי'וש:

 

 

בארומה על הבוקר!:

טחחח קרועיים

 

 

לפנייי ואחריייי עאעאה!חחח

 

 

קניווןן:

 

ולסיוםם מזל טוב לכל המדהימים שהיה להם יומולדת לאחרונה[אני אפילו לא זוכרת],נירוש דהאן,אלוןן,שירההה אשכנזיי,דורושש,שגיאוש כפירוש וליחיייי,איתייי,והיום לרזוששש!!!!:-*:-*

 

השביתה כניראה הולכת להגמר,תהיו חכמים ותנצלו אותה!(:

אוהבת אתכם הכי הרבה שאפשררר!!3>

נכתב על ידי נווווופר:] , 27/11/2007 00:18  
25 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  נווווופר:]

בת: 32

ICQ: 259535223 




8,672
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , נוער נוער נוער
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנווווופר:] אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נווווופר:] ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)