"וואי נופר שמעת?איזה אנס רציני וזה ברח מהכלא!!!"
"חח מזה,איזה כלא שכונה.."
רואים?אני מקבלת דברים בקלות וברוגע.לא קשור ששנייה אחרי זה(שהבנתי במה מדובר) אז קיבלתי התקף אסטמה,קוצר נשימה וכמעט דום לב(-נופ בהתקפי הגזמה-)
אז..אכן אכן,אנס סדרתי מזדיין ברח לו יומשישי בבוקר מהכלא.(אנס,מזדיין,הופה'לה-משחק מיליםםם)
קיצר..נכון תמיד יש איזה תקרית שהחדשות מתלבשות עליה ואז לא חשוב מי יירצח מסביב-בכל מקום ידברו בלי סוף על המיקרה הזה?גם אם כלום לא משתנה,הם פשוט חוזרים על אותם דברים?גאד דאמט,אני יכולה להחליף את חיים יבין בלי דפים לקרוא מהם!
ועכשיו כל ההורים בפרנויות,אסור לצאת מהבית מהרגע שמחשיך,אם כן יוצאים יש אמנה כזאת עם טריליון חוקים(בלי קשר לזה שבכלל לא נותנים לצאת)..
ואני אומרת..גאד דאמט!ההורים סתם משחקים אותה!הריי תמיד יש אנסים ברחובות!אבל עכשיו פתאום מדברים עלזה בחדשות אז לאאאא!הפעם פתאום כן מסוכן!נכון?!!?
אני גם בטוחה לגמריי,שהמקום הראשון שעלה לבני לברוח אליו-זה לבאר שבע.האמת שאני יותר בטוחה בעובדה שהוא לא שמע על המקום הזה,אבל נבליג.
אם תחשבו,משתלם להיות אנס-כולם מכירים תשם שלו,יודעים איך הוא ניראה,מחפשים אותו ברחובות,והוא זיין אחושרמוטה.אשכרה סלב.
טוב,אז אני פוחדת לצאת לשירותים-שאיזה בני סלע 165 ס"מ לא יתקוף אותי מאחורה באיומי סכין ויאנוס אותי להנאתו.
אבל יאללה שיאכל זין מלוח אמן,מי הוא שישפיע לי על הלו"ז?!
{אם לדחות תקניון,לבטל תהליכות,להתקע כל היום בבית לא נקרא השפעה,כמובן.} חח סתם:P
דוגרי,הסיפור לא השפיע עליי כמו על כולם.
הוא כולה כתוב לי באווי,במסנג'ר,ודחיתי תפוסט של הטיול אתמול כדי להעלות פוסט עליו.
ולסיום,אני אתן לכם משפט חכם שמישו אמר לי פעם(כל הזכויות שמורות לאלידע!!!):
הדרך היחידה למנוע אונס,היא להסכים.
נופ(: