כאילו שזה מעניין מישהו - אני ממשיכה לעדכן, כי סיפורים ממש מעניינים אין לי.
* עדיין מרגישה רע. והחום שבחוץ לא מקל על המותשות. שוקלת לקנות מזגן. מסתבר שגם בירושלים זה פריט הכרחי...
* אתמול הייתי בשיאצו. כבר כמעט שכחתי כמה זה נעים. בערך שעה שאני על המזרון והיא נוגעת בי ומזרימה לי את האנרגיות בגוף. מרגיש נפלא. אבל... אחרי הטיפול היא סיפרה שהיא גילתה למישהו משהו שסיפרתי לה באחד הטיפולים הקודמים. התנצלה שהיא עשתה את זה, אבל אמרה שלא יכלה לשמור לעצמה. ואני קצת כעסתי, אבל הבנתי. היא ביקשה שאני אבטיח לה משהו. הבטחתי. אין לי כוונה לקיים. מרגיש קצת לא בסדר, אבל אין לי ברירה.
* היום אחרי הצהריים - פרחי באך. מחכה כבר לפגוש את המטפל המדהים ולצאת משם עם בקבוקון מלא שיקוי מצב רוח וכוח.
* רעיון מדגדג בקצה האצבעות. כן-לא-כן-לא-כן-לא-כרגע נוטה ל"כן". מאוד. מבטיחה לעדכן...
* ובפינת הצמחונות (מצטערת, אני נגד הטפה ושכנוע, אבל הכתבה הזו "קצת" קוממה אותי) -
"מדי שנה מגדלים חקלאים ברחבי העולם 35 מיליארד עופות המיועדים למאכל. כל אפרוח שבוקע מהביצה מגודל בקפידה במשך 42 ימים, כדי שיגיע למשקל של שני קילוגרמים לפחות; אז הוא מועבר לבתי המטבחיים, ומשם לאטליזים. כעת הודיעה חוקרת מהפקולטה לחקלאות ברחובות כי מצאה שיטה לקצר ביממה את הזמן שנדרש לגידול האפרוח ולצמצם את כמות המזון שהוא אוכל - פשוט באמצעות האכלת האפרוח כשהוא עוד עובר, שלושה ימים לפני שהוא בוקע מהביצה. התוצאה עשויה להתבטא בחיסכון של מאות מיליוני דולרים בשנה לתעשיית העופות..." (עיתון הארץ. מהדורת יום שני 5.7.04). ועל זה - העם "מודה" לחוקרת...
יומנאה לכם...